Főoldal Kik vagyunk? Események / futó tevékenységek Elérhetőség Belépés
Alapvetés
GYIK/FAQ
NOK-rendszer
Cikkeink
Osztható médiatár
Fogalomtár
Jogi- és egyéb eszközeink
Mit fogunk elérni?
Milyen lesz a jövő?
Trianon
ÖSSZEFOGÁS!
Dokumentumtár
Pólók logózva
Oltatlansági Igazolvány
Jogi háttér
Támogatás

Online gyülekező
COVID-19 Plandémia (tervezett járvány)

Kedves érdeklődők!

A Népszuverenitás Mozgalom határozott álláspontja a COVID-19 "járvánnyal" kapcsolatosan a következő:

A vírus létezését nem tudjuk bizonyítani, ugyanakkor valószínűsítjük, hogy az létezik és sajnos emberi felelőtlen magatartás miatt szabadon terjedni képes.
A vírus ugyanakkor alig veszélyes, megbetegedéseket néha ugyan okozhat, de a hivatalos adatok szerint is a mortalitása rendkívül alacsony.
A vele kapcsolatos hisztéria, a média általi híresztelés, hazugságokra, mesterséges manipulációkra épül, hiszen a fertőzöttek számával traktálnak minket, holott sem a teszt pozitívak körei nem esnek egybe a tényleges fertőzöttekkel, sem a tényleges fertőzöttek nem esnek egybe a megbetegedettekkel!
Vagyis a COVID-19 egy szinte bizonyosan mesterséges úton létrehozott, de gyenge vírus, mely járványként értékelhető jelenségeket nem okozott, ami alig veszélyesebb (ha egyáltalán az) a szokványos influenzáknál.
Azt is feltételezzük (de bizonyítani jelenleg nem tudjuk), hogy a vírus járványként önmagától valószínűleg nem is lenne képes létezni, könnyen elképzelhető az, hogy a PCR-tesztek során előre preparált pálcákkal hozzák létre a fertőződéseket, hogy a járvány egyáltalán a kimutatható szintet elérhesse... (Ezt közben Angliában bizonyították is már) Azt nem lehet tudni, hogy erről a tesztet végzők is tudnak-e vagy csak felhasználják őket. Viszont mind a lehetőség, mint a valószínűség, sőt még az indíték is rendelkezésre áll ehhez. Azt pedig a 2012-es állampuccs óta tudjuk, hogy szinte bármit meg lehet csinálni ebben az országban büntetlenül, ha az ember a hatalomhoz vagy érdekköreihez tartozik.
A 2012 óta illegális hatalomról pedig már népirtás korábban is bizonyítottá vált, az esetükben nem oszt - nem szoroz, ha egy újabb módszerrel is teszik mindezt, kiszolgálva a világ méretű akarat, az NWO rendelkezéseit.Minden esetre egyértelműnek tartjuk, hogy a COVID-19-re hivatkozva elkövetett "intézkedések" már most is sokkal több honfitársunk életét követelték, mint maga a vírus, aminek a számlájára ráírnak mindenkit akit csak tudnak, akár pénzért, akár más manipulációval.
A maszkviseltetésnek sincs látjuk bizonyított pozitív hatását a Covid-19-el kapcsolatosan, eddig egyik országban sem látni olyat, hogy a maszkviselés miatt a vírus terjedése jelentősen megtört volna, ugyanakkor bizonyított negatív hatásai vannak!
A maszkviselés önmagában is okozhat mind fulladásos halált vagy következményként pl üzemi vagy autóbalesetet, mind pedig tüdőgyulladást a felhalmozott baktériumok által!
A kényszerített maszkhordatás a gyermekekre pedig kimondottan káros és illegális emberkísérletnek minősül!

Továbbá azt is valószínűsítjük, hogy a COVID-19 mint vírus és annak terjedése összefüggésben áll a vele teljesen párhuzamosan és ráadásul erőszakosan bevezetésre kerülő 5G rádiótelefon rendszerekkel, illetve azok működési mechanizmusával!
Ugyanis a gyakorlatban is megfigyelhető számos megmutatkozó összefüggésen túl tudományos elmélet bizonyította azt is, hogy még vírus sem kell egy fulladásos halál előidézéséhez, elegendő az 5G által használt frekvenciák közül a megfelelőnek a megfelelő dózisolása, de ugyanakkor szintén tudományos elmélet bizonyította azt is, hogy a megfelelő rádiófrekvenciák által gerjesztett mikro-rezonancia a sejteken belül képes úgy roncsolni a DNS-t, hogy abból olyan örökítőanyaggal rendelkező sérült szekvenciák keletkezzenek, amik képesek vírusként terjedni tovább. Tehát egyáltalán nem kizárható, hogy a megfelelő frekvencia megfelelő dózisolásával az emberi szervezetben belül létrejöjjenek miatta vírusok, akár maga a COVID-19 is.
Azt pedig minimumként leszögezhetjük, hogy mind az élő környezetre, mind az emberi szervezetre csak negatív hatással lehet, így nem erősíti, hanem gyengíti az immunrendszert, ami kedvez a vírusok terjedésének és elősegíti a megbetegedéseket is!

Álláspontunk a tudományos elméletek, és a józan paraszti ész segítségével lett kialakítva realista módon, minden egyéb már terjedőben levő elméletet, azok bizonyítékait vagy azok hiányát objektívan megvizsgálva, kiértékelve.

Az 5G-ről részletesebben az 5G-vel kapcsolatos oldalunkon olvashatnak.


2020. október 20:

Az országos hiszti főorvos saját maga mondta el, hogy a gyerekeknek az iskolákban nem kell maszkot hordania!

Tehát minden ettől eltérő "rendelkezés" az intézményvezetők saját szakállára történik, amiért teljes anyagi, erkölcsi és büntetőjogi felelősséget vállalnak innentől!

Azt javasoljuk a kedves szülőknek, hogy innen töltsék le a "főorvos" nyilatkozatát tartalmazó PDF-et, nyomtassák ki, és maszk helyett ezt adják oda a gyerekeknek reggel, hogy nehogy úgy járjanak mint az a 3 halott német kisgyerek, akik (egészséges létükre) megfulladtak testnevelés órán a maszk viselése miatt!

Valamint sürgősen adják tovább más szülőknek is ezt az információt, a nyilatkozat elérhetőségét!


Az országos hiszti főorvos saját szavait itt tekinthetjük meg: https://www.facebook.com/watch/live/?v=337830907282190&ref=watch_permalink&t=1110


CDC felmérés publikálása 2020. szeptember 11-én:
Eredeti dokumentum itt érhető el (táblázat a 29. oldalon): https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/69/wr/pdfs/mm6936-H.pdf

A légúti megbetegedések esetében akik maszkot hordtak vagy nem hordtak:
COVID-19 pozitívak COVID-19 negatívak (kontroll-csoport)
Soha nem hordtak maszkot 3.9%
Ritkán hordtak 3.9%
Néha hordtak 7.2%
Gyakran hordtak 14.4%
Folyamatosan hordtak 70.6%
Soha nem hordtak maszkot 3.1%
Ritkán hordtak 3.8%
Néha hordtak 4.4%
Gyakran hordtak 14.5%
Folyamatosan hordtak 74.2%A tervezett járvány (PLandémia) bizonyítékai: (Folyamatos bővítés alatt)

Ellenőrizetlen bizonyítékok:
- Angliai vizsgálatok szerint a PCR-tesztek szondái Covid-preparáltak, tehát fertőzőek és fertőznek vele!

Részben ellenőrzött bizonyítékok:
Végső bizonyítékgyűjtemény a COVID-19 -es tervezett járványra, 20 önálló bizonyítékkal

Ellenőrzött bizonyítékok
- Fauci, az Amerikai allergiai és fertőzéstani intézet igazgatója kijelenti 2017-ben, hogy pár éven belül világjárvány lesz
- https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/69/wr/pdfs/mm6936-H.pdf (29. oldal a maszkhordásról)

Megoldási javaslatok:

Miben tudunk együttműködni mi, civilek, hogy ez a népnyúzás, vagy más néven az NWO (új világrend) visszaverhető legyen hazánkban?
Jelenleg 2 megoldási módszer is fut, aminek a vége ugyan az:
El kell indítani a Magyarországon működő súlyosan alkotmánysértő illegális diktatúra felszámolását, és ezzel az intézkedései is hatályukat veszítik.

Ehhez várhatólag el lehet jutni a Geri Tibor-féle jognyilatkozat aláírásával, és a Népszuverenitás Mozgalom a szükséges létszám eléréséig folyamatos online gyülekezésével is.
Kérjük, hogy mindkettőben vegyenek részt, mert nem csak a mi életünk múlik rajta, hanem az utánunk következő generációké is!

OLTATLANSÁGI IGAZOLVÁNY IGÉNYELHETŐ!
További információért kérjük
kattintson az Oltatlansági Igazolvány oldalra!

Szórólapok:
16 indok a maszk és a védőoltás visszautasítására! (Ezt elővigyázatosságból levesszük a rendkívüli jogrend idejére, biztos, ami biztos...)
BKK tájékoztatója, ami szerint nem is annyira kötelező a maszk!
(A BKK-s tájékoztató könnyen A4-es 2x2-es osztású etikett matricára nyomtatható!
Ehhez a következőképp kell az Acrobatot beállítani: oldalak: 1,1,1,1; több oldal egy lapon)

Dokumentumok a tervezett járvánnyal kapcsolatosan:
Műller Cecília nyilatkozata az iskolai maszkhordással kapcsolatban
Szülői nyilatkozat az iskolaigazgatók felé a maszkhordásról és a kötelező védőoltásról.

Plandémiával kapcsolatos pólók beszerzési lehetőségei

Néhány már elkészült minta: (Az "A" végződésű előre, míg a "B" végződésű hátulra javasolt.)
Eleje:
C19-001A

C19-002A

C19-003A

C19-004A
Hátulja:
C19-001B

C19-002B

C19-003B

C19-004B
Eleje:
C19-005A

C19-006A

C19-007A
 
Hátulja:
C19-005B

C19-006B

C19-007B
 

Pólót szeretnék! (katt ide)