Főoldal Kik vagyunk? Események / futó tevékenységek Elérhetőség Belépés
Alapvetés
GYIK/FAQ
NOK-rendszer
Cikkeink
Osztható médiatár
Fogalomtár
Jogi- és egyéb eszközeink
Mit fogunk elérni?
Milyen lesz a jövő?
Trianon
ÖSSZEFOGÁS!
Dokumentumtár
Pólók logózva
Oltatlansági Igazolvány
Jogi háttér
Támogatás

Online gyülekező
Oltatlansági Igazolvány

Kártyatbirtokosoknak


Igénylés
Elfogadóhelyek
Gyakran Ismételt Kérdések (FAQ)
Partnereknek


Kártyaellenőrzés
Belépés (adminisztráció)
Regisztráció
Gyakran Ismételt Kérdések (FAQ)


Mire jó vagy mi az az Oltatlansági Igazolvány és kik fogadják el?

Az aktuális elfogadhóhelyek listája itt tekinthető meg: Elfogadóhelyek

Az Oltatlansági Igazolvány vagy más néven az oltatlansági kártya egy magándokumentum, egyfajta klubtagsági kártya. Hasonlóan a "Magyarország" által kiállított "Védettségi igazolványhoz", az Oltatlansági Igazolványnak is megvannak a maga előnyei...
A másik aspektusból nézve pedig ez egy szolidaritási program, amivel igyekszünk összehozni a nemzetközi és hazai jogot is súlyosan sértő méltánytalan és méltatlan diszkriminalizáció miatt hátrányba került egészséges honfitársainkat azokkal, akiket törvénytelen módon diszkriminalizálásra kényszerítenek hatóságinak tűnő eszközökkel, és emellett már egyébként is jelentős bevételkieséssel szembesültek úgy, hogy közben egyáltalán nem, vagy pedig nem kaptak érdemi kártérítést!
Nem azt ajánljuk fel, hogy a Magyarország állam előírásait megszegve történjen szolgáltatás a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők számára, hanem azt szeretnénk elérni, hogy a szolgáltatók/kereskedők keressék meg azokat az alternatív utakat, vagy ajánlják fel a megmaradt lehetőségeiket azok számára, akik szívesen részesülnének valamiben, de nem találták még meg a módját annak, hogy hogyan tegyék ezt meg!


Hogyan is működik ez?
Nézzünk néhány példát:

1. példa:
Adott étterem a teraszon felajánlhat 10% kedvezményt azoknak, akiknek van Oltatlansági Igazolványa.
Mivel mi meg fogjuk jeleníteni a felajánlásukat, a kártyákkal rendelkezők pedig keresni fogják a lehetőségeket, ezért az Oltatlansági kártyával rendelkezők a teraszon, maszk nélkül fogják igénybe venni a szolgáltatást a listázott partnereinknél!

2. példa:
Adott fogadó kis létszám mellett fogadhat pár vendéget Védettségi igazolvány nélkül is, de mivel ezt nem tudják az átlag emberek, ezért fel sem keresik és ez nem derül ki, ezért mindkét fél károsul....
Ha a fogadó be van regisztrálva, akkor mi felhívjuk erre a lehetőségre a figyelmet.
Emiatt potenciálisan több embert érhet el a fogadó, mint amennyit a Plandémia nélkül elérhetett volna...

3. példa
Adott egy fagyizó, aki nem érintett a Plandémiás zárásokban, nincs mérhető bevétel-kiesése, csak egyszerűen belefér neki 25% kedvezményt adni a hasonlóan gondolkodó célközönség számára, - ezzel is picit ösztönözze az embereket a gyógyszerkísérletektől való távolmaradásra, - és mivel regisztrál, ezért oda irányítjuk felé az önállóan gondolkodni képes ügyfeleket, akiket ő szívesen lát. Ezzel ha nem is a nyereségével arányosan, de minden bizonnyal nőni fog a forgalma és a népszerűsége, sőt az utcán fagyival sétáló Oltatlansági Igazolványosok miatt a többi járókelő is kedvet kaphat egy kis nyalásra.... :-)

Jól látható, hogy 1000-nyi módja is van annak, hogy miként tudunk így egymásnak segíteni ebben a szolidaritási programban résztvevőként mindkét oldalról!
Az összesített hatása pedig nem csak a kárelhárítás, de a kísérleti "oltások" okozta maradandó károsodások elkerülése is, ami közös érdekünk, mert az emberéletnél nincs fontosabb!

Hogyan lehet hozzájutni az Oltatlansági Igazolványhoz és mik a feltételei?

Az Oltatlansági Igazolványt az itt letölthető dokumentum kitöltésével lehet igényelni, ami egyben egy technikai közösséghez való csatlakozást is jelent.
A rendszer fenntartásának van egy éves 2500 Ft-os díja, amit a kártya-igénylőknek kell viselnie azért, hogy ne azt az oldalt terheljük vele, aki már most is az éhenhalás szélén jár (pl étteremként) a zárások miatt....
Valamint így jóval több vállalkozó fog jelentkezni és emiatt a kártyások számára is sokkal szélesebb skálán tudunk előnyöket, kedvezményeket, szolgáltatásokat ajánlani, tehát az ő érdekük is a rendszer költségeinek viselése.
Ez a 2500 Ft-os díj tartalmazza a teljes adminisztrációs költséget, viszont a kártya pótlások díját már nem, ami minden egyes esetben 1.500 Ft költséget jelent, ha valaki elveszíti.
Az oltatlansági igazolványt azok a 18 életévüket betöltött magyar állampolgárok igényelhetik, akik az igénylőlapon nyilatkoznak arról, hogy nincsenek beoltva, valamint nem fogják a kártyát felhasználni, ha idő közben mégis úgy döntenek, hogy inkább részt vesznek ebben az amúgy is kockázatos és nem mellesleg illegális emberkísérletben.
Az éves díj befizetése és a kérelem benyújtása után 7-15 napon belül kipostázásra kerül az igazolvány, mely azonnal felhasználható.
A gyerekeknek külön igazolvány igényelhető lesz a későbbiekben.

Az Oltatlansági Igazolvány jogszerűen felhasználható önállóan, valamint Védettségi igazolvány megléte mellett is, amennyiben azon érvényességi idő szerepel az oltás ideje helyett. (ellenanyag-teszt következtében állították ki)
Az oltás felvételét igazoló Védettségi kártya birtoklása mellett az Oltatlansági Igazolvány felhasználása csalás vétségének minősül, és mint ilyet kötelesek vagyunk jelenteni a megfelelő szervek felé, amennyiben tudomásunkra jut.
Az Oltatlansági Igazolvány az oltás felvételét követően, (valamint attól függetlenül is) bármikor visszaadható, lemondható, ebben az esetben a nyilvántartásunkból kivezetjük.

A kártya felhasználásához nem szükséges egyéb igazolvány felmutatása, az érvényessége pedig mobilalkalmazás nélkül is ellenőrizhető a rajta található QR kód leolvasásával.

Szórólap az Oltatlansági Igazolvánnyal kapcsolatosan:
OKszorolap-v1.1.pdf

A PLandémiával kapcsolatos oldalunkon a COVID-19-ről bővebben olvashatnak.


Megoldási javaslatok a jelen helyzetre az Oltatlansági Igazolványtól függetlenül:

Miben tudunk együttműködni mi, civilek, hogy ez a népnyúzás, vagy más néven az NWO (új világrend) visszaverhető legyen hazánkban?
Jelenleg 2 megoldási módszer is fut, aminek a vége ugyan az:
El kell indítani a Magyarországon működő súlyosan alkotmánysértő illegális diktatúra felszámolását, és ezzel az intézkedései is hatályukat veszítik.

Ehhez várhatólag el lehet jutni a Geri Tibor-féle jognyilatkozat aláírásával, és a Népszuverenitás Mozgalom a szükséges létszám eléréséig folyamatos online gyülekezésével is.
Kérjük, hogy mindkettőben vegyenek részt, mert nem csak a mi életünk múlik rajta, hanem az utánunk következő generációké is!

Az 5G-vel kapcsolatos pólók beszerzési lehetőségei
Plandémiával kapcsolatos pólók beszerzési lehetőségei