Főoldal Kik vagyunk? Események / futó tevékenységek Elérhetőség Belépés
Alapvetés
GYIK/FAQ
NOK-rendszer
Cikkeink
Osztható médiatár
Fogalomtár
Jogi- és egyéb eszközeink
Mit fogunk elérni?
Milyen lesz a jövő?
Trianon
ÖSSZEFOGÁS!
Dokumentumtár
Pólók logózva
Oltatlansági Igazolvány
Jogi háttér
Támogatás

Online gyülekező
Kik vagyunk?


A mozgalomról

A Népszuverenitás Mozgalmat Hajnal János "alapította" 2018. 03. 15-én, az 1848-as évi forradalom és szabadságharc 170 éves évfordulóján.
A legtöbb mozgalom általában egyesületi alapokon nyugszik, de törvényes egyesületet most nem lehet alapítani, pláne bejegyeztetni egy törvénytelen környezetben, emiatt a Népszuverenitás egy de facto mozgalom, és (jelenleg) nincs is szükség arra, hogy de jure formát öltsön.

Egyáltalán nem célunk a diktatúra rendszerén belül hatalmi vagy politikai pozíciót elérni, de a célunk elérése érdekében nem zárkózunk el attól sem, hogy az alapelveinkkel harmóniában akár a diktatúra (virtuális) párt intézményét vagy (virtuális) választási rendszerét is működésbe hozzuk vagy épp felhasználjuk a magyar nép érdekében, az illegális rendszer ellen.

A mozgalom céljáról

A célunk az, hogy helyreállítsuk Magyarország (ország) területén a törvényes rendet, a szükségszerűen mindenki által elfogadott alkotmányos szilárdsággal rendelkező jogfolytonos Magyar Államot.
Azt az államot, ami a helyreállítást követően hosszú évszázadok óta újra a magyar nép érdekében működik, szabad, független, szuverén, demokratikus-jellegű, jogállam.
Erről bővebben a mit fogunk elérni menüpontban is olvashatnak.

A mozgalom jellegéről

A Népszuverenitás Mozgalom egy radikális változást végrehajtó, a magyar jogot radikális precízitással értelmező és alkalmazó, ugyanakkor a 2012 óta létrejött érvénytelen "jogot" elutasíó, de nem szélsőséges eszközökkel élő, pártsemleges, oldalsemleges, csak a magyar nép érdekében elkötelezett civil szervezet.
(A felhasznált fogalmak tekintetében a fogalomtár menüpont alatt találunk további információt.)

A tagságról

Társ-szervezeteinkkel együtt, teljesen pártsemleges, tiszta magyar civil érdekeket képviselünk, és az ország lakosságának az önrendelkezéséért, a diktatúra alóli felszabadításáért dolgozunk.
A tagjaink az Alapvetés menüpontban olvasható feltételrendszert elfogadják, magukra nézve kötelezőnek tekintik, valamint elkötelezettek a mozgalom céljával valamint egymás segítésével kapcsolatosan.

A támogatásunkról

Minket csak és kizárólag a magyar nép, annak civil szervezetei támogathatnak, akár tagdíj formájában, akár támogatói díj megfizetésével, akár tárgyi eszközök vagy szolgáltatás felajánlásával.
A Mozgalmunk önrerejéből, valamint a magyar nép támogatásával tevékenykedik.
Minden ismerten idegen érdeket szolgáló személytől (pl Soros György) valamint szervezettől (pl nemzetközi szervezetek) érkező támogatást visszautasítunk valamint visszajuttatunk.
A bankszámlaszámunk és egyéb lehetőségek a következő menüpontban érhetőek el: Támogatás

Szórólapunk:
Szórólap1