Főoldal Kik vagyunk? Események / futó tevékenységek Elérhetőség Belépés
Alapvetés
GYIK/FAQ
NOK-rendszer
Cikkeink
Osztható médiatár
Fogalomtár
Jogi- és egyéb eszközeink
Mit fogunk elérni?
Milyen lesz a jövő?
Trianon
ÖSSZEFOGÁS!
Dokumentumtár
Pólók logózva
Oltatlansági Igazolvány
Jogi háttér
Támogatás

Online gyülekező
BOJKOTT AZ RTL Klub ellen!

Az RTL Klub ma 1468 napja hallgatja el az igazságot a magyar nép elől a diktatúra érdekében!

(A számláló minden nap 16:00-kor automatikusan frissül.)


Ez nem csupán vélemény, hanem a Népszuverenitás Mozgalom cselekvései nyomán tényszerűen bizonyított állapot.

Az RTL Klub bár próbálja magát kormány-kritikusnak beállítani, mindez álszent magatartás, mert a törvényileg előírt köztájékoztatási kötelezettségének tudatos jogsértéssel nem tesz eleget, a magyar nép elől elhallgatja az igazságot!

A magyar nép érdekét jelentő civil, pártsemleges közérdekű közleményt nem tesz közzé, ezzel nem tesz eleget a hiteles köztájékoztatásnak, vagyis hazug képet fest a valóságról.

A mai napig elhallgatja a Népszuverenitás Mozgalom közérdekű közleményét, ami leleplezi az illegális diktatúra gyenge pontját, aminek mentén már rég békésen felszámolhattuk volna....

Ugyanez a köztájékoztatás lerántotta volna a leplet a törvénytelen magánszervezet nevében illegálisan lefolytatott végrehajtásokról is, ezért az RTL Klub anyagilag is felelős az összes végrehajtási cselekményért, amit a Magyarország nevű magánszervezet végzett el 2019. május 1 -óta.

Éppen ezért anyagilag is felelőssé vált az összes banki követelésből eredő kilakoltatásért! (Lehet őket perelni kártérítésre.)
Amikor az RTL Klub kilakoltatásokról vagy azzal kapcsolatos témákról közvetí, akkor álszent magatartást tanúsít, kvázi hazudik!
A kép Bíró Ica a Metal Lady 2019-es illegális kilakoltatásán készült, ahol az RTL Klub már szintén felelős, de ott még csak 49 napja hallgatott.

Éppen ezért ameddig nem tartja be a magyar törvényeket, és nem tesz eleget a hiteles köztájékoztatási kötelezettségének, addig
bojkottáljuk a tevékenységét!Ezért arra kérjük a tisztelt magyar honfitársakat, hogy

- Ne nézzék az RTL Klub adásait
- Ha nézik is, semmiképp se tüntessék fel közvélemény-kutatásokban, felmérésekben!
- Ne vásároljanak olyan termékeket, amiket az RTL Klub reklámoz
- Osszák meg a jelen közérdekű bojkott felhívást, és tájékoztassák erről az ismerőseiket, barátaikat, osztálytársakat, munkatársakat
- kövessék a Népszuverenitás Mozgalom tevékenységét, hogy közös erővel, közös kiállással további nyomásgyakorlásokkal kényszeríteni tudjuk az RTL Klub-ot a törvényes működésre
- vegyenek részt a Népszuverenitás Mozgalom tevékenységében mozgalmi tagként, hogy alternatív módon eljuttathassuk a közérdekű információt honfitársainkhoz, ameddig a cenzúra működik hazánkban!

A sajtószabadságot, mint állampolgári alapjogot súlyosan sértő illegális cenzúra nem csak az RTL Klub-ot érinti.
De a kapacitásaink és erőforrásaink összpontosításával a médiarendszer gyenge pontját közösen támadva esélyünk van elérni azt, hogy áttörjük az elhallgatás falát!
Az RTL Klub pedig (pechére) azáltal, hogy nem közmédia, a reklámértékének csökkentésével nagyon jól presszionálható.
Ha elég sokan lépünk következetesen, akkor el tudjuk érni, hogy megtörjön!
Ha pedig mégsem, akkor meg fogjuk kerülni a sajtószabadság hiányát a későbbiekben......

Vissza a főoldalra