Ismét hibáztak, vége a "játéknak", itt az ideje feladni!
(Nyilt leleplező levél)

Megkeresett engem a Nemzeti Védelmi Szolgálat,
vagyis Pintér magánhadserege...

Tisztelt Honfitársaim, Rendőrtisztek, NVSZ dolgozók (és mától EX-NVSZ dolgozók, mint "Rácz Krisztina" +36 30 407 6698), rendvédelmi tisztek!

Ezt a nyílt üzenetet úgy fogalmazom a címzettek tág köre miatt, hogy bárki megérthesse, ezért elnézést kérek a rendvédelmi tisztektől, hogy látszólag feleslegesen hosszú és "szájbarágós".
Ellenben felhívom a figyelmét mindenkinek arra, hogy a benne foglalt közjogi tények miatt rendkívül súlyos, az egész magyar népet közvetlenül érintő (büntető)jogi következményei vannak, emiatt mindenképp olvassák végig!
Továbbá megkérek minden civilt, aki olvassa, hogy mentse le saját magához is az oldalt és betétjeit, hogy eszükbe se jusson törekvéseket tenni azért, hogy az oldal elérhetőségét korlátozzák!
Minden böngészőben a Fájl menüben (ALT-F) van oldal mentése lehetőség.
Az egész anyag pedig egyben itt tölthető le RAR (csomagolt) formátumban.

Megkérek minden rendőrkapitányságon dolgozó, a központi e-maileket olvasó tisztet, hogy haladéktalanul értesítse erről a levélről a saját kapitánysága vezetőjét!!!

Dr. Pintér Sándor
belügyminiszter

Születési hely, idő:

Budapest, 1948.07.03.

Képzettség:
jogász, rendőrtiszt

Végzettség:
Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karán kezdte, 1978-ban a Rendőrtiszti Főiskolán, majd 1986-ban az ELTE jogtudományi karán diplomázott.

2013-ban nyugállományú vezérezredessé léptették elő.

Politikai életút:
Az első Orbán-kormány idején, 1998-2002-ben a Belügyminisztériumot irányította.
A második Orbán-kormány idején, 2010-2014-ben a Belügyminisztériumot irányította.
2014-től a harmadik Orbán-kormány belügyminisztere.

Forrás:
http://www.kormany.hu/hu/belugyminiszterium/a-miniszter/eletrajz

Orbán Viktor
miniszterelnök

Születési hely, idő:

Székesfehérváron, 1963. május 31

Képzettség:
jogász

Végzettség:
...
1983-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatójaként a Jogász Társadalomtudományi Szakkollégium (1988-tól Bibó István Szakkollégium) egyik alapító tagja.


Politikai életút:
....
A 2010. évi parlamenti választásokat követően a kétharmados többséget szerző Fidesz–KDNP pártszövetség vezetője, miniszterelnöke.

Forrás:
http://www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/eletrajz

Dr. Áder János
köztársasági elnök

A köztársasági elnök alkotmány által definiált legfontosabb feladata.„Magyarország államfője a köztársasági elnök, aki kifejezi a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett.”

Születési idő:

1959. május 9-én

Képzettség:
jogász

Végzettség:
Sikeresen felvételizett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karára, ám a családfő váratlan betegsége és korai elvesztése súlyos dilemma elé állította a családot. Megfizethetetlennek tűnt a pesti egyetem, ezért a nappali tanulmányok mellett szükségessé vált, hogy Áder János időről időre éjszakai munkát is vállaljon. 1983-ban így szerzett jogi diplomát cum laude minősítéssel, s szerzett e diplomával doktorátust.

Politikai életút:
...
Schmitt Pál lemondása után, 2012 április végén a Fidesz–KDNP-frakciószövetség 262 ajánlásával lett az egyetlen államfőjelölt.[5] Az Országgyűlés május 2-án az első fordulóban kétharmados támogatással, 262 szavazattal köztársasági elnökké választotta

Forrás:
http://www.keh.hu/eletrajz/,
https://hu.wikipedia.org/wiki/Áder_János

Dr. Polt Péter
legfőbb ügyész

Születési hely, idő:

Budapest, 1955. szeptember 6.

Képzettség:
jogász

Végzettség:
1980-ban “Summa cum laude” minősítéssel szerzett jogi diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd 1982-ben jeles minősítéssel tett bírói-ügyészi szakvizsgát.

1984-ben Strasbourgban az Összehasonlító Jogi Fakultáson, 1986-ban a Hágai Nemzetközi Jogi Akadémián, 1990-ben professzori ösztöndíjjal Strasbourgban az Emberi Jogok Európai Igazgatóságánál posztgraduális képzésen vett részt.


Politikai életút:
...
2010-ben Schmitt Pál köztársasági elnök Poltot jelölte legfőbb ügyésznek, akit a kétharmados többséggel rendelkező Fidesz- és KDNP-frakciók megválasztották az új választási szabályok szerint immár kilenc évre. 2011-ben Polt Pétert választották meg az uniós legfőbb ügyészek szervezetének elnökének Rómában

Forrás:
http://ugyeszseg.hu/?page_id=380,
https://hu.wikipedia.org/wiki/Polt_Péter


Előszó:

Előre szólok, hogy ez a nyílt leleplező levél minden egyes része több helyen is backup-olva van, tehát bármelyik részének vagy külsős hivatkozásainak (ami szerves része) van biztonsági másolata, tehát eltávolítás esetén pillanatok alatt vissza tudjuk tenni.
A weboldal tartalmának biztonsági másolatait megkapta minden Alkotmányos Magyarország (t.ö.) tag, vagyis rengeteg tudatos honfitársam, és ha kell, óránként feltesszük egy újabb tárhelyre és publikáljuk, meghirdetjük újra és újra!
Ettől függetlenül megkérünk minden látogatót, hogy saját magának is mentse le az oldalt és a betétjeit (ALT-F és mentés másként, vagy oldal mentése), mert még "jól jöhet" az utókornak!

Ezt a nyílt levelet megkapta a magyar rendőrség minden szerve, valamint külön az NVSZ, mégpedig több elérhetőségen is.
Az elérhetőségeket tételesen a végén felsorolom az SMTP logokkal együtt, amik bizonyítják az e-mail-ek célbaérését.

A levelemben látszólag teszek ajánlásokat a magyar nép nevében, de megkérek mindenkit, hogy vegye figyelembe, hogy erre egyedül nem vagyok jogosult, tehát ezek csak javasolatok, mivel technikai háttér hiányában nincs lehetőségem ezeket a pontokat minden honfitársaimmal leegyeztetni! Ettől függetlenül meggyőződésem, hogy minden becsületes és jogkövető magyar állampolgár hasonlóan gondolkodik ezekben a kérdésekben....


Mi is az NVSZ vagyis a Nemzeti Védelmi Szolgálat?

Ez az a szervezet, ami közvetlenül a belügyminiszter alá tartozik és a feladata elvileg (!) a különböző "hatóságok" , az NVSZ törvényi szabályozása alapján (293/2010. (XII. 22.) Korm. rendelet) "védett szervek" belső ellenőrzése és a törvényességeik kontrollálása.
Vagyis Pintér irányításával felügyeli többek között a rendőrség "törvényes" működését.

Na itt jön a csavar a történetbe, ugyanis a Magyarország Alaptörvénye érvénytelen, joghatás kiváltására nem alkalmas!

Ennek pedig igen méllyen szántó következményei vannak, pl. az érvénytelenség nem csak alkotmányos válságot, de a rendőrségen belül is belső válságot okoz!
A következményekbe ne menjünk itt bele, (inkább külön PDF-ben csatolom), inkább nézzük a bizonyítást időrendi sorrendben!

1) Geri Tibor "A fél siker is siker?" -c, jegyzet (2011. október 17), melyben leírja, hogy ő az évszázad bűncselekménye elkövetése ELŐTT megpróbálta megakadályozni annak megtörténését azzal, hogy jogi egyetemek alkotmányjogi tanszékeinek, alapítványoknak, intézeteknek és ismert alkotmányjogászoknak levelet írt, melyben vitát próbált kezdeményezni az érvénytelenségről kialakított álláspontjával kapcsolatosan.
A jegyzetből kiderül, hogy SENKI nem merte vállalni a vitát, de legtöbben még válaszolni sem mertek neki!

- ) 2012. január 01. Az alaptörvény hatályba helyezése, az alkotmányos válság kezdete.

2) 2013. augusztus 11. 10.000.000 Ft értékű felajánlás az Egységfront részéről annak az alkotmányjogásznak, aki képes cáfolni az állítást.
Jelentkező a mai napig (közel 3 éve) nem érkezett, biztosan "jól fizetettek" ezek az alkotmányjogászok.....

3) 2013. november 22, az Alkotmányos Ellenállás meghírdetése, és nyílt levél, valamint postán is megküldött levél a teljes politikai "elit"-nek, még a törvényes "második Orbán kormány" idején.
Ez volt afféle utolsó figyelmeztetés a politikai "elit"-nek.

- ) 2014. április a törvénytelen választások a nem-magyar államban, csalással, a nép megtévesztésével, érvénytelenül. (Az alkotmányos válság következményei PDF-ben bizonyítva.)

4) 2014. május 11. "Új helyzet, új esély!"

5) 2014. október 19. Az Alkotmány KÖTELEZ!!! - Nyílt levél a rendőrség személyi állományának.

6) 2015. december 13. Az Alaptörvény közjogi érvénytelenségének bizonyítása

7) 2016. február 18. Nyilvános vitát az Alaptörvényről! - ismételt nyílt levél egy közjogi vita lefolytatására egy olyan, már tény kérdésben, amire 4 év után sincs cáfolat.
Idézet belőle: "2011-ben a megalkotása és a hatályba lépése közt, nyilvános vitát szerveztem az Alaptörvényről. 9 egyetem alkotmányjogi tanszékét, neves intézményeket, volt minisztereket és ismert alkotmányjogászokat hívtam meg. Szinte senki nem válaszolt a kezdeményezésemre. Pedig ha akkor lefolytatjuk azt a vitát, megakadályozhattuk volna azt a pusztítást, amit ez a politikai „elit”-nek nevezett rablóbanda véghezvitt."

8) 2016. március 16. Alaptörvény érvénytelenségére épített beadvány a X. kerületi kormányhivatalnak.
Felelős személy: Dr. Horváth Tivadar, hivatalvezető, végzettsége: jogász
Válasz 35 nap múlva a Fővárosi Kormányhivataltól (másodfokú "hatóság"), amiben belső hibát ismernek el, az alkotmányos válságra vonatkozó cáfolat nincs!

9) 2016. március 31. Az Alkotmány KÖTELEZ!!! nyílt levél (publikus anyag) o1, o2, o3, o4, o5, o6, o7, érkeztetése a X. kerületi rendőrkapitányságon
Felelős személy: Gyetvai Tibor, alezredes, Kapitányságvezető, végzettsége: jogász
Válasz a mai napig nincs, a következmények lentebb részletezve.

10) 2016. április 13. Az érvénytelen alaptörvény bizonyítására készült 15 oldalas részletes jogi szakvélemény és beadvány beadása a X. kerületi rendőrkapitányságon, érkeztetés nélkül. (publikus anyag)
Ugyanekkor a DKÖ (Deviza Károsultak Önszerveződése) csoport által kidolgozott jogi anyag, aminek segítségével a törvénytelen kilakoltatások megakadályozhatóak, o1, o2, o3, o4, érkeztetése. ("Piszkozat" állapot, nem publikus anyag, "Józsi Agytröszt" nevű facebook felhasználó küldte át, hogy véleményezzem, a dátuma el van ütve: március helyett júniusra. Épp nálam volt, ezért adtam csak be, hogy tudja a rendőrség, hogy kilakoltatáskor kb mire számítson...)
Felelős személy: Gyetvai Tibor, alezredes, Kapitányságvezető, végzettsége: jogász
Válasz a mai napig nincs, a következmények lentebb részletezve.

11) 2016. április 22. Nyílt levél az alkotmányjogászoknak! - utolsó figyelmeztetés!

12) 2016. április 22. Az Alkotmányos Magyarország (társadalmi önszerveződés) és a diktatúra felszámolásának kezdete
- Első lépés az alkotmányos magyar állam felé! Máté Tamás 4 1
- Első lépés az AM felé! Orosházi Ferenc, Kerékgyártó László 4 2
- Első lépés az alkotmányos magyar állam felé! Geri Tibor 4 3
- Első lépés az AM felé! Dr. Gyarmati Éva és Geri Tibor 4/4

13) 2016. május 2. Alaptörvény érvénytelenségére épített beadvány a Fővárosi Kormányhivatalnak.
Felelős személy: Dr. György István, kormánymegbízott, végzettsége: jogász
Válasz 38 napon túl (a mai napig) nincs, cáfolat nincs.

14) 2016. május 11. Alaptörvény érvénytelenségére épített beadvány a Nemzeti Adó és Vámhivatalnak.
Felelős személy: Jenei Zoltán, Igazgató (Gvadányi), (A hatáskör gyakorlója), végzettség: ismeretlen (Hogy lehetséges, hogy egy NAV-nak az igazgatója nem jogász egy jogállamban???)
Válasz a mai napig (33 nap után) nincs, cáfolat nincs, az adóhatóság pedig a cég székhelyére bejelentett adóellenőrzésről szó szerint elmenekült a tanúk és a kamerák láttán 2016. június 9-én!


A fenti felsorolásból jól látható, hogy bár cáfolni kicsit sem kockázatos az érvénytelenség bizonyítását, senki sem tudja!
Megerősíteni pedig felelős beosztásban dolgozó személy nem meri!
Így közel 5 év után, cáfolat hiányában, illetve a hatóságok reakciója alapján, -mint beismerő vallomás alapján- megerősítettnek tekintem.

Véleményem szerint ezzel minden Alkotmányos Magyarország (t.ö.) tag ugyanígy van.

Ezt a huza-vonát még évekig lehetne folytatni azzal, hogy magyar állampolgárokként végrehajtói hatalom hiányában továbbra is tehetetlenül végignézzük a törvénytelenül kilakoltatott magyar lakosságot, a módszeresen lerombolt államot és szociális szolgáltatásait, a gazdaság lerombolását, az "állam" végletekig eladósítását, földterület és egyéb közös vagyonaink törvénytelen elidegenítését, illetve azt a tényt, hogy a lakosságban egyre emelkedő számban a hatóságok felé beadott AE tartalmú beadványok miatt az ügyek "megállnak" vagy épp jogállamisággal ellentétes módon a hatóságok erőszakkal érvényt szereznének az érvénytelen joguknak, de szerencsére pont maga a rendvédelmi szervek hibás lépése vet véget most ennek az egész őrületnek!

Ugyanis az NVSZ hibázott, és a lépésük itt is beismerő vallomásként értelmezhető, ráadásul az ő felelősségük az alkotmányos válság kialakulásában és elmélyülésében egyértelműen megállapítható!

Ugyanis az NVSZ feladata a törvényesség ellenőrzése a védett szervek felett, holott maga az NVSZ törvényeit is többször módosította jogellenesen a törvénytelen országgyűlés, és ezért nekik már a kezdetek idején kötelességük lett volna fellépni!!!
Vagy esetleg valaki azt akarja mondani, hogy egy törvényesség ellenőrzésére létrejött szervben nincsenek jogászok, akik értenek a törvényesség ellenőrzéséhez???
Ha van jogász köztük, akkor nyilván a levelem hatására boldogan és azonnal cáfolja és publikálja az érveit mondjuk az NVSZ weboldalán, vagy tévedek???

24 órán túli késlekedés elismerése annak a ténymegállapításnak, hogy az NVSZ csak is törvénytelenül, jogellenesen tud működni, minden papír, amit kiad, hamis (köz)okirat.


A működésükből adódó kötelességüket 5 éve mulasztják el folyamatosan, és ezt bizonyítják a következő nyilvánvaló tények:
1) a saját weblapjukon a sok érvénytelenül módosított törvényre hivatkozás, (Gyakorlatilag egyetlen egy olyan törvény nincs közte, amit ne módosítottak volna érvénytelenül, és ennek ellenére módosított formában érhető el.)
2) A saját alapító okiratuk utolsó módosítása, amiben a magyar állam jogrendjében nem is létező rendeletre hivatkoznak (68/2013 (XII. 29.) NGM rendelet.)
3) valamint a 2016. június 1-én érkezett telefonhívása felém, mint egyszerű civil magánszemély felé.

Az alapító okiratukból még az első és második változat érvényes volt, mivel Pintér akkor még tényleg BM miniszter volt jogilag a magyar államban, még ha tevékenységét 1 éve jogsértően is végezte, az alapító okiratot akkor ő jogosult volt aláírni.

Az NVSZ kötelességének elmulasztása bizonyítható, és a teljes tevékenysége törvényellenes 2012. január 1. óta, tehát már most indokolt felfüggeszteni, és visszamenőleg kivizsgálni.

Vagyis megállapítható, hogy az NVSZ
- vagy nem tartalmaz joghoz értő embereket, ami azt jelenti, hogy a feladatkörük elvégzésére szakképesítés és/vagy szakértelem hiányában alkalmatlanok, vagyis felfüggesztésük és a működésük kivizsgálása indokolt
- vagy meg tudják cáfolni az alaptörvény érvénytelenségének bizonyítását
- vagy vannak benne a joghoz értő jogászok, de akkor tudatosan működnek törvénytelenül, ez esetben bűnözők dolgoznak benne, és a felfüggesztésük és működésük kivizsgálása indokolt.

Vagyis megállapítható, hogy az NVSZ az a felülről vezérelt szerv, ami rákényszeríti (vélhetően különböző törvénytelen módszerekkel) az érvénytelen jogot a rendőrség (és más hatóságok) felelős tisztjeire.
Persze az egész alaptörvény meg a "Magyarország" nevű idegen magán-"állam" egy gigantikus megtévesztés, tehát a rendőrségi tisztek nem is biztos, hogy tudnak az érvényes jogról, de ha mégis, akkor is úgy tűnik, az NVSZ dolga, hogy "állítsa újra irányba" őket!


Ha jobban végiggondoljuk, hogy a NAV is hozzájuk tartozik, mint "védett szerv", így már nem is olyan meglepő, hogy az 1 milliárdos áfa csalásokat miért nem vizsgálják ki, valamint a felső (vezető) rétegben miért stimmelnek mindig a vagyonnyilatkozatok és miért nem indulnak és végződnek eredménnyel abból a körből vagyonodási vizsgálatok.

A folytatólagosan elkövetett törvénysértésért jelenleg ismert felelős személyek az NVSZ oldaláról:

NVSZ : (A fentebbről már ismert) dr. Bolcsik Zoltán r. vezérőrnagy (rendőrségi főtanácsos, főigazgató) forrás: http://nvsz.hu/szervezet/nemzeti-vedelmi-szolgalat
RSZVSZ : Szabó Jenő r. vezérőrnagy (rendőrségi főtanácsos címzetes egyetemi docens igazgató főigazgató-helyettes) forrás: http://nvsz.hu/szervezet/nemzeti-vedelmi-szolgalat/rszvsz-igazgatosag
PTVSZ : dr. Tomin Szilvia r. dandártábornok (rendőrségi főtanácsos igazgató főigazgató-helyettes) forrás: http://nvsz.hu/szervezet/nemzeti-vedelmi-szolgalat/ptvsz-igazgatosag
KSZVSZ : dr. Farkas László r. dandártábornok (rendőrségi főtanácsos igazgató) forrás: http://nvsz.hu/szervezet/nemzeti-vedelmi-szolgalat/kszvsz-igazgatosag

(A teljesség igénye nélkül, valamint civilként a felderítési lehetőségek hiányában készült felsorolás.)

Nézzük, hogy mi volt a végzetes hiba, amit a telefonhívással elkövettek:

Ahhoz, hogy értsük, mi miért történik, tudnunk kell, hogy a rendőrség hierarhikus szervezet, vagyis ha 1-1 tiszt nem tud mit kezdeni egy ténnyel, bejelentéssel vagy anyaggal, akkor a felettese vagy felettes szerve felé fordul.
Vagyis a fentebb 9) és 10) -es pontokban jelzett és ismertetett beadványnak vagy a megválaszolójukig (az alkotmányos válság létezésének cáfolójáig) kellett volna mennie, vagy pedig fel kellett jutnia a belügyminiszterig, vagyis Pintérig, aki jogászként köteles lett volna 2 dolog közül választani:

A) megcáfolni, B) elismerni a válság létezését, a saját felhatalmazásának hiányát, és kapitulálni.

De ezek közül egyik sem történt, helyette a beadványok "valahogy" lejutottak a szintén a BM alatt működő belső felderítésig, ahol semmi keresnivalója, sem akkor, ha igaz, sem akkor, ha tévedés!

Miért?
Mert az NVSZ a belső ellenőrzése a rendőrségnek, és a rendőrség lehetőségeihez képest helyesen viselkedett, hogy végig feljuttatta az anyagot.
Az NVSZ-nek pedig a 293/2010. (XII. 22.) Korm. rendelet alapján semmi dolga magánszeméllyekkel, ha csak nem valósul meg valamelyik az alábbi bűncselekményekből:

Az érvénytelenül módosított 293/2010. (XII. 22.) Korm. rendelet ami alapján az NVSZ működik:

"3. Bűnfelderítés

6. § (1) Az NVSZ felderítő tevékenységét a nyomozás elrendeléséhez szükséges gyanú megállapításáig vagy kizárásáig folytatja.

(2) Az NVSZ a következő bűncselekmények esetén folytat felderítést:

a) a védett állomány tagja által elkövetett

aa) a 2013. június 30-ig hatályban volt, a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény (a továbbiakban: 1978. évi IV. törvény) szerinti visszaélés személyes adattal (1978. évi IV. törvény 177/A. §), XV. fejezet IV. címe szerinti hivatali bűncselekmények, bűnpártolás [1978. évi IV. törvény 244. § (3) bekezdés b) pont], vesztegetés (1978. évi IV. törvény 250–255. §), közokirat-hamisítás (1978. évi IV. törvény 275. §), zsarolás [1978. évi IV. törvény 323. § (2) bekezdés c) pont],

ab) a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény (a továbbiakban: Btk.) szerinti személyes adattal visszaélés (Btk. 219. §), bűnpártolás [Btk. 282. § (3) bekezdés d) pont], XXVIII. Fejezete szerinti hivatali bűncselekmények, vesztegetés (Btk. 290. §), vesztegetés elfogadása (Btk. 291. §), hivatali vesztegetés (Btk. 293. §), hivatali vesztegetés elfogadása (Btk. 294. §), vesztegetés bírósági vagy hatósági eljárásban (Btk. 295. §), vesztegetés elfogadása bírósági vagy hatósági eljárásban (Btk. 296. §), közokirat-hamisítás (Btk. 343. §), zsarolás [Btk. 367. § (2) bekezdés c) és d) pont],

ac) szolgálati helyen vagy hivatali tevékenységgel összefüggésben elkövetett, az eddigiekben fel nem sorolt bűncselekmények, ha e bűncselekmények felderítése nem tartozik más szerv hatáskörébe,

ad) katonai bűncselekmények (az 1978. évi IV. törvény XX. fejezet, illetve Btk. XLV. Fejezet), kivéve a szökést (1978. évi IV. törvény 343. §, illetve Btk. 434. §), a zendülést (1978. évi IV. törvény 352. §, illetve Btk. 442. §) és a harckészültség veszélyeztetését (1978. évi IV. törvény 363. §), illetve a készenlét fokozásának veszélyeztetését (Btk. 454. §);

b) a védett állományba nem tartozó személy által elkövetett, az a) pontban felsorolt bűncselekmények, ha azt a védett állományba nem tartozó személy a védett állományba tartozó személlyel közösen, vagy annak segítségével követi el;

c) a védett állomány tagjával szemben hivatali kötelességének teljesítése miatt vagy reá tekintettel elkövetett bűncselekmények, továbbá a védett állomány közeli hozzátartozójával vagy a védett állomány tagjával kapcsolatban álló más személlyel szemben elkövetett emberölés, kényszerítés, személyi szabadság megsértése, emberrablás vagy zsarolás felderítése, feltéve, hogy e bűncselekményeket a védett állomány tagjának hivatali kötelessége teljesítése miatt vagy reá tekintettel követték el."Viszont a helyzet az, hogy a felsoroltak közül egyik sem teljesült, úgyanis én csak tájékoztató anyagokat adtam be a megállapított közjogi tényekről, ami hivatkozásokat tartalmazott érvényes jogszabályokra.

Zöld vonal: Ha nem tudnak hozzászólni, akkor ezen a vonalon kellett volna feljutnia a belügyminiszterig, aki utána -ha becsületes- akkor az A) vagy B) változat szerint dönt.
Szürke vonal: Tévedésünk esetén bármelyik ponton megcáfolhatta volna bármelyik jogász végzettségű rendőrtiszt, és visszaküldhette volna a beadónak.
Piros vonal: Amerre feltételezhetően ment az anyag valójában.

A 2016. június 1-ei telefonhívásukat követően elgondolkodtam ezen, hogy vajon mi a fenét akarhatnak, amikor a beadott anyag eleve feketén-fehéren tartalmzza a tényeket, amiből számukra is világosnak kell lennie a helyzetnek, vagyis annak, hogy ők még csak nem is hivatalos szerv már, és csak is törvénytelenül tudnak működni!
De mivel szervként mutatkoztak be és hivatali helyiségbe hívtak be, ebből egyértelműen kiderült, hogy a szándékaik csak is tisztességtelenek tudnak lenni !!!

Vagyis előadták a klasszikusan felülről, bűnöző által vezérelt maffia szervezet "normális" működését, amiből az is következik, hogy vagy vallatni akartak az Alkotmányos Magyarország (t.ö.) tagjairól és/vagy terveiről,(amikről egyszerű aktivistaként nem valami sokat tudok) vagy pedig egyszerűen el akartak tenni láb alól, meg akartak zsarolni, vagy fenyegetni, vagy vesztegetni...

Ez úton is üzenem a kedves "Rácz Krisztinának", hogy a megbeszélt (hívás 2, hívás 3) 14-ei "randevúra" nem fogok elmenni, mivel semmi okom sincsen az NVSZ-t hivatalosan és törvényesen működő szervezetnek, pláne hatóságnak tekinteni!!!

Ha a leleplező levelem után pár hónapon belül velem vagy családtagjaimmal bármi "furcsa baleset" történik, akkor az AM és a nép tudni fogja, hogy merre keresse a felelősöket, és megúszni nem tudják tettük következményét még itt az anyagi világban sem, pláne nem odaát!

Az kívülről nézve persze nem bizonyítható, hogy maga a belügyminiszter továbbította-e az NVSZ felé a beadványokat, ezt csak azok tudják, akik belülről látják a jelentéseket, de valójában nincs is jelentőssége, ugyanis az NVSZ dolgozóinak minden lényegesebb ügyéről jelentést kell tennie a belügyminiszter felé!

Tehét a jelen leleplező levélről is kötelezően jelentést kell tenni neki!

Pintér pedig jogász, és mivel részt vesz a törvényellenesen működő "kormányban", ezért a jelen levél mint bizonyíték, minimum megalapozott gyanúra ad okot vele szemben különösen nagy értékre elkövetett csalás bűncselekményében, valamint 2014. április óta minden általa aláírt (köz)okirat hamis (köz)okirat.

Az alaptörvény érvénytelenségének ugyanis az is következménye, hogy Pintér Sándor megbízatása is 2014 áprilisában lejárt végleg!
(2010. évi XLIII. törvény a központi államigazgatási szervekről, valamint a Kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról 46. § (1))
Ugyanis az összes parlamenti képviselő érvényes mandátuma lejárt ekkor, új érvényeset pedig nem szereztek a saját csalásuk és hazugságuk miatt.Tisztelt Rendvédelmi dolgozók, tisztek!

Még mielőtt rátérünk a megoldási javaslatra, itt álljunk meg, és gondolkozzunk el egy pillanatra!

Mivel az összes érvényes mandátum lejárt, ezért törvényesen már kijavítani sem tudja a politikai "elit" a saját hibáját, mivel most már NULLA felhatalmazással rendelkeznek.

A választási törvény is érvénytelen, és új választás is csak a nem is létező "Magyarország" nevű idegen állam választása lehetne.
A magyar államban, a régi választási törvény alapján pedig nincs olyan, aki kiírhatná és lebonyolíthatná a választásokat, tehát választás és kormányváltás útján nem oldható meg a probléma!
Bármilyen szeretetre méltó és jóságos kormány is jönne, az állampolgárok az érvénytelen jog ellen akkor is tudnának beadványokkal válaszolni a hatóságoknak, és emiatt a hatóság akarata akkor is csak jogsértéssel, erőszakkal lenne kikényszeríthető, ami továbbra is diktatúrát jelentene.
A probléma csak és kizárólag népi alkotmányozással oldható meg, ehhez pedig a népnek kell élnie az érvényes önrendelkezési jogával, amivel a "Magyarország" nevű állam alaptörvényi jogrendje szerint eleve nem is rendelkezik!


Gondoljuk azt végig, hogy az írott és érvényes jog szerint a magyar állampolgárok felett nincs joghatósága a "Magyarország" nevű (létre sem jött) államnak, tehát a jogrendjében eljáró "hatóságok" nem tehetnek semmit sem jogszerűen velük szemben.


Senkitől nem várható el, tehát még a rendőrség sem tudja elvárni, hogy bárki is fogadjon el érvényesnek egy nyilvánvalóan létre sem jött állam érvénytelen jogrendjét, és senki nem tudja megindokolni -a tévedésre, megtévesztésre hivatkozást kivéve- becsületes érvekkel, hogy miért teszi, ha mégis elfogadja!!!

A beadványaink is bizonyítják ezt, hogy a hatóságok jogtudatos emberrel szemben tehetetlenek.
Ha nem lépjük meg most azt, ami a kötelességünk, akkor mi lesz itt?
Olyan világban akarunk élni, ahol kijön a NAV és nem arra hivatkozik, hogy a társadalom többségi felhatalmazása alapján alkotott jogszabály alapján jár el, hanem azért jár el mert "ő az erősebb" ???
Olyan világban, ahol a rendőrség a tisztjeit a bűnözők füttyentésére arra kényszeríti, hogy saját állampolgárait tegye az utcára egy olyan bíróság döntése alapján, ahol olyan bíró dolgozik, aki tudja is magáról, hogy csalást követ el, mert nincs érvényes jogszabályi felhatalmazása?
Az írott és érvényes jog alapján bizonyítottan bűnözőknek akarnak a kihasznált, megalázott és kényszerített rabszolgái lenni, belviszályokkal, rendszeres furcsa balesetekkel, az egyenként fellázadó tisztek kiiktatásával?

A rendőrség és a nép közötti háborút, amiben a rendőrségnek még csak törvényi felhatalmazása sincsen?

Tényleg ezt akarjuk?
Oda akarunk jutni, mint pl Franciaország vagy Venezuela?

Én büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, és buszke vagyok az országomra is, és tudom, hogy bennünk sokkal több van ennél, mi megfontoltabbak és bölcsebbek vagyunk, mi el tudjuk kerülni és vissza tudjuk fordítani a jogállam felszámolását!

Ne feledjük azt sem, hogy a hatályos (ideiglenes) alkotmány (amit nem tudtak hatályon kívül helyezni az érvénytelen alaptörvénnyel) az állampolgároknak(így a rendőrségnek is) kötelességgé is teszi az alkotmányos rend helyreállítását, és a hatalom nettó bitorlóival szembeni fellépést!
Azt is érdemes a mérlegelésnél figyelembe venni, hogy Önöket épp úgy védi és kötelezi is az ideiglenes alkotmány, mint a népet, vagyis nem tudnak a nép felé elszámolni azzal a kérdéssel, "hogy miért nem teszik a kötelességüket?" !

Továbbá azt is mérlegelni kell, hogy az alkotmányos válság következményei addig állnak fenn, ameddig a válság is!
Ugyanis az alkotmányos rend helyreállítása után az elmúlt 5 év ügyeit felülvizsgálva határozhat úgy az új vezetés, hogy érvényessé nyilvánítja azokat az ügyleteket, amik nyilvánvalóan nem a jogsértés kihasználására irányultak, mint pl házasságkötések, cégalapítások, és érvénytelenítheti a jogsértés kihasználására létrejött jogügyleteket, mint pl: az állami földek jogellenes eladásait!

Vagyis jól látható, hogy az akkori rendőrfőkapitány (és persze még sok más felelős beosztásban dolgozó személy) mulasztása miatt már most is hatalmas rendrakás áll előttünk, de minél tovább húzódik, annál több a károsult, annál több a kár, és a rendőrség helyes lépése nélkül csak is egy felesleges polgárháborúval oldódhat meg a helyzet pár év múlva, de így is úgy is ugyanoda jutunk, mivel a mostani kamu-képviselőknek NINCS JOGA ÉS LEHETŐSÉGE helyrehozni amit elszúrtak!

Ha a rendőrség nem jól dönt most, hány áldozat lenne pár év alatt mindkét oldalon?
És győzhet-e egy pár tiz ezres fegyveres testület egy 10 milliós néppel szemben, akinek ráadásul igaza és joga is van?

Ma, most Magyarországon a béke, a szeretet, a jogállamiság és társadalmi-politikai rendszer új minősége születik meg éppen a szemünk láttára!
A rendőrség ha beszáll ebbe, ha nem, ez csak a kialakulásához szükséges időt befolyásolja, de a végeredményt nem!

Most épp 1 db puska/pisztolylövés nélkül lehetőség van törvényesen az új rendszert kialakítani, pont az NVSZ hibájának köszönhetően, mivel a saját hibájukból eredően lelepleződtek!

Gondolkodjunk el ezen, mert a rendőrség, a TEK, és a hadsereg is választhatja a békét, a jogot/törvényt és a népet egyszerre!

Bátran állíthatom, hogy ma, ha a rendvédelmi dolgozók a népet választják, a nép boldogan ki fog állni Önökért!!! Most még igen!!!

Nem hinném hogy szükséges lenne olyan mélyre süllyedni, hogy tüntetést kelljen szervezni a rendőrség felé azzal a céllal, hogy tegye a kötelességét....

Azt is jelzem, hogy amint a fenti 12)-es bizonyítási pont videóiból kiderül, hogy már összegyűlt 4.5 millió aláírás azoktól az emberektől, akik nem tartják érvényesnek az alaptörvényt, és új alkotmányt akarnak!

Ha az alaptörvény érvénytelen, akkor a rendőrség sem hatóság, hogyan tudna akkor a rendőrség bármit is jogszerűen tenni?
Nagyon egyszerű:
Az eljárási jogosultságát nem az érvénytelen alaptörvényből, hanem a hatályos (ideiglenes) alkotmányból származtatja.
Ezzel persze eljárási kötelezettsége keletkezik az érvénytelen alaptörvénnyel visszaélő bűnözőkkel szemben.


Javaslat az NVSZ dolgozók részére:

Hölgyeim és Uraim, vége a játéknak!
Lebuktak, nincs esélyük, nincs tovább, nem lehet kimagyarázni!

Azt javaslom, hogy azonnal adják fel magatokat a rendőrségen, a rendszerváltásban nem vehetnek részt, a rendőrség fogja őrizetbe venni önöket, ameddig a folyamat első szakasza lezajlik, ez csupán néhány nap.
De nem kell aggódni, a bűnök ki lesznek vizsgálva, és azok eredménye alapján *JAVASLOM* a következő kimeneteleket, amit már az új bíróság fog eldönteni:

a) dolgozhatnak tovább a rendvédelem kötelékében, mint elismert becsületes tiszt
b) felfüggesztett börtönbüntetés, lefokozás
c) felfüggesztett, szakmaváltás + az országot nem hagyhatják el

Mindezek a JAVASLATOK akkor állnak, ha MOST, haladéktalanul megteszik, amit kell!
Ha nem, akkor nem úszhatják meg a hagyományos felelősségrevonást!
A nyomok nem tűnnek el, csak idő kérdése, és már nem is olyan sok idő...

Ne feledjék, hogy a zsarolások, "fura öngyilkosságok" ideje lejárt. Azzal már nem lehet célba érni, de időt is csak alig lehet nyerni vele, vagy pedig egyáltalán nem, nincs már értelme.....Javaslat a Rendőrség tisztjeihez:


Első és legfontosabb:
A rendőrség dolgozóinak *JAVASLOK* amnesztiát azokkal a dolgokkal szemben, amivel az NVSZ és dolgozói esetlegesen zsarolják Önöket!

Tapasztalatom az, hogy a rendőrségen belül már a százados-alezredes szinten is gyakori, hogy jogász végzettségű személyek teljesítenek szolgálatot.
Igen "furcsa" számomra, hogy ma az országos rendőr-főkapitány nem jogvégzett személy! (Persze tudom, most már tudjuk az okát, ez innentől fogva nyílt titok, hogy azért nem jogvégzett, mert így nem tudja felismerni az érvényes jogot, a magyar állam jogát...)

Minden esetre attól még, hogy a rendőr főkapitány nem jogvégzett, lehet becsületes, bátor, kötelességtudó, és ezt most be is bizonyíthatja, ha elismert rendőrtiszt kíván lenni az új rendszerben is....

A legfontosabb az, hogy ne tartózkodjunk egyedül sehol sem!
Bárhol bármi történik, a fontosságtól függően egyszerre legyen ott 3-10 tiszt és folyamatosan forogjon a kamera is!
A nyilvánosság védi azt, aki az igazság, az érvényes jog, a nép, a béke mellé áll!
Azzal nem történhet semmi sem, nem tudják sem megzsarolni, sem kiiktatni!

Megkérem a tiszteket, hogy ügyeljenek és vigyázzanak a saját feletteseikre, támogassák őt, ha a törvény és a jog útján halad! Egy ilyen válságos helyzetben a figyelmük az életét mentheti meg adott esetben!
Jelezzük feléjük, hogy támogatjuk őket, számíthatnak ránk!

Aki felsőbb vezető beosztásban dolgozik és nem jogász vagy úgy érzi, hogy nem tud állást foglalni a kérdésben, az kérjen segítséget a környezetében dolgozó jogászoktól!
Olyan egyszerű a helyzet, hogy nem alkotmányosságot, vagy jogelvi kérdést kell megvitatni, csupán egy jogszabály érvényességét kell eldönteni, amit bármilyen magyarul olvasni tudó állampolgár is átlát!


Azt is fontos átlátni, hogy az alaptörvény érvénytelensége miatt a képviselői mentelmi jog nem a 2012. XXXVI. alapján, hanem a korábbi érvényes 1990. LV. alapján értelmezendő, mivel azt nem tudták szintén hatályon kívül helyezni.

Ezért az Alkotmány 20/A (1) a) , az Alkotmány 20§ (3), valamint az 1990. LV 1§ (1) alapján megállapítható, hogy az 1990. LV értelmében vett "képviselő" fogalmat 2014 április óta már nem alkalmazhatjuk rájuk, vagyis büntetőjogi értelemben el lehet járni velük szemben jogszerűen.
A mentelmi joguk azon része, ami a 1990. LV 4§ (1) alapján ma is védi őket, bűncselekmény ellen nem véd, csupán az ellen, amiket mondtak!


A konkrét lépések, amiket tud tenni a rendőrség az alkotmányos rend helyreállítása érdekében:

1) Meg kellene akadályozni, hogy bármelyik "jómadár" elhagyhassa az országot, mert a levelemről nyilvánvalóan ők is tudni fognak és onnantól megkezdődik a menekülési hullám....
A határokon és reptereken azonnal ki kell szűrni őket, és magán repülővel vagy helikopterrel se tudjanak meglépni!

Hogy garantáltan ne kövessünk el jogsértést, a feltartóztatásukkor át kell adni nekik az alaptörvény érvénytelenségének bizonyítását és felszólítani őket arra, hogy nyilatkozzanak arról, hogy ők most országgyűlési képviselők-e vagy pedig sem!

Itt 3 eset lehetséges:
A) Tudják bizonyítani az alaptörvény érvényességét: Ebben az esetben a rendőrt védi a tévedés fogalma, de 5 éves tapasztalatból tudjuk, hogy ez nem tud előfordulni....
B) Azt mondja, hogy nem, ő már nem az. Ebben az esetben sima magánszemélyként, megalapozott gyanúval visszatarthatóak
C) Azt mondja, hogy igen, ő az, de nem tudja cáfolni: Ebben az esetben tettenérés történik csalás bűncselekménye tényállásban, ami azt jelenti, hogy még ha (!) képviselők is lennének, a 1990. LV 5§ (1) alapján akkor is őrizetbe lehet őket venni.

1b) én javasolnám kikapcsoltatni az összesnek a mobiltelefonját, hogy nem tudjanak egymásnak menekülőt fújni.

2) Fel kell keresni egy több létszámos kamerás csoportnak a hadsereg vezetőjét, és a TEK parancsnokot is, és tisztázni kell velük a következőket:
A hadsereget jelenleg csak és kizárólag a nép jogosult utasítani.
A TEK pedig a legelső, 2011-es formájában jogszerű, vagyis a rendőrség ALÁ rendelt formában, extra felhatalmazások és feladatkörök NÉLKÜL, valamint a rendőrségen kívül csak a nép jogosult őket utasítani, valamint az érvényes jogszabályok alapján köteles segíteni az alkotmányos rend helyreállításában.

2b) Az országos rendőrfőkapitány vegye fel a kapcsolatot a készenléti rendőrség parancsnokával és egyeztessék le a további feladatokat.

3) Az NVSZ dolgozókat össze kell szedni és őrizetbe venni ideiglenesen.
-----------------------------
Ezt a 3 lépést párhuzamosan kellene csinálni, rögtön az elején.

4) Fel kell keresni Pintér Sándort, és a kezébe kell adni az alaptörvény érvénytelenségének bizonyítását, és ha nem tudja cáfolni, akkor őrizetbe kell venni.
Opcionálisan ugyanez javasolt a hadügyminiszterrel, a miniszterelnökkel és a köztársasági elnökkel is.
E nélkül a 4 személy nélkül az ország még nagyrészt működőképes, ameddig a nép megszerveződik, összeáll és leül tárgyalni a maradékkal.

Figyelem!!! A legfőbb ügyész is jogellenesen képviseli a vádat a "Magyarország" nevű államban, de az ő kinevezése érvényes!
Őt csak a nép tudja felmenteni jelenleg a szolgálatai alól!

5) Rendőrségi felhívást kell közreadni a közmédiában, és a kereskedelmi csatornákon is, amiben a rendőrség tájékoztatja a magyar népet az alkotmányos válságról, arról, hogy a politikai "elit" kísérletet tett arra, hogy a népet megfossza az önrendelkezési jogától, és felkérni, hogy jelenjen meg a Hősök terén, vagy akár a Kossuth téren, (ez már részlet kérdés, a rendőrségre bízom, elvégre nekik kell tudni biztosítani a helyszínt) és éljen az önrendelkezési jogával!
A felhívás tartalmában az Alkotmányos Magyarország (t.ö.) is tud segítséget nyújtani, ha szükséges.

6) A közleményben a rendőrség felkérheti az Alkotmányos Magyarország (t.ö.) -ot, hogy a közel 5 éves válsággal kapcsolatos tudása és tapasztalata, valamint kész tervek és kidolgozott irányvonalak miatt jelenjen meg és kezdje meg a tárgyalásokat a maradék politikai "elittel".


Ez miért nem rendőrségi puccs?

1) A törvény védi a tévedést.
2) A rendőrség nem szerez hatalmat, és jogszerűen nem is tud hatalomra jutni sem így, sem máshogy.
3) A haltalmat jelenleg (érvényes felhatalmazás nélkül) bitorolják, ráadásul kizárólagos gyakorlással, kizávra a népet a saját (minden) hatalmából, ami ellen nem csak az alakotmány, de még az érvénytelen alaptörvény is kötelességgé teszi a fellépést!
4) Egy nem létező "Magyarország" nevű állam alaptörvényi rendjét jog szerint nem lehet megváltoztatni sem, annak törvényi tényállása nem tud megvalósulni.
5) A magyar államnak (Magyar Köztársaságnak) az alkotmányos rendje de facto már 2012 január 1-én, majd azt követően még jobban 2014 áprilisában felborult, tehát a rendőrség csak teszi a kötelességét, hogy azt helyreállítsa.

Vegyük figyelembe, hogy az érvénytelen jogot csak is tévedésből követheti bárki is, mert ha tudatosan teszi, minimum a bűnpártolás törvényi tényállását kimeríti!
Vagyis minden a folyamatot gátoló, hátráltató, vagy az ellen fellépő személy vagy korábban hatósági tiszt bűnözőnek minősül a magyar állam érvényes jogrendje szerint.

Egy törvénytisztelő és hazáját szerető állampolgár:

Hajnal János

Utóirat:

Ez úton is köszönöm Józsi Agytrösztnek, hogy segített kidolgozni az összefüggéseket, a jogi kapcsolatokat, és hogy a levelemet elhelyezte a saját tárhelyén, ahol nem fér hozzá a "hatóság"...


Akik kaptak erről a levélből közvetlenül is értesítést:

SMTP logok, a kézbesítési igazolásként. (Később kerül kihelyezésre, ha még üres, akkor pár perc múlva frissíteni kell.)

Gyakorlatilag a fontosabb média oldalak, majd később a többi is, de ők nem kerülnek fel a listára.
A készenléti rendőrség, az NVSZ és a rendőrség szinte minden elérhetősége.


info@musicfm.hu
szerk@tv2.hu
kozonsegszolgalat@rtl.hu
help@rtlmost.hu
online@rtl.hu
rtlhirek@rtl.hu
ugyelet@hirado.hu
kozonsegszolgalat@mtva.hu
ugyelet@mtva.hu
info@echotv.hu
kr@kr.police.hu
bpo@nvsz.police.hu
20rk@budapest.police.hu
brfk@budapest.police.hu
11rk@budapest.police.hu
06rk@budapest.police.hu
kecskes.tamas@budapest.police.hu
molnargabor59@budapest.police.hu
lukacsni@budapest.police.hu
konyae@budapest.police.hu
ozsvarn@budapest.police.hu
battonyahrk@bekes.police.hu
bekesmrfk@bekes.police.hu
keszthelyrk@zala.police.hu
horvathis@zala.police.hu
horvathg@zala.police.hu
kozmai@zala.police.hu
nyolcasb@zala.police.hu
horvathne@zala.police.hu
hegedusj@zala.police.hu
tamasiz@zala.police.hu
fanercs@zala.police.hu
zalamrfk@zala.police.hu
bekescsaba.rk@bekes.police.hu
bekescsabark@bekes.police.hu
kelebiahrk@bacs.police.hu
raczr@bacs.police.hu
PeliI@bacs.police.hu
TomicskoT@bacs.police.hu
fischofcs@bacs.police.hu
bacsmrfk@bacs.police.hu
bac.fou@mku.hu
orfktitkarsag@orfk.police.hu
bajark@bacs.police.hu
kecskemet@mku.hu
ugyelet.bajark@bacs.police.hu
fokaptitkarsag.brfk@budapest.police.hu
rendeszetihelyettes@budapest.police.hu
koordBh@budapest.police.hu
meichlg@budapest.police.hu
sonjicl@budapest.police.hu
hivatal.brfk@budapest.police.hu
humszolg.brfk@budapest.police.hu
ugyelet.brfk@budapest.police.hu
vattayg@budapest.police.hu
ellen.brfk@budapest.police.hu
kveo.brfk@budapest.police.hu
fov.fou@mku.hu
gyormrfk@gyor.police.hu
bunugyig.gyormrfk@gyor.police.hu
rendig.gyormrfk@gyor.police.hu
gazdig.gyormrfk@gyor.police.hu
hiv.gyormrfk@gyor.police.hu
hajduboszormenyrk@hajdu.police.hu
dienesi@hajdu.police.hu
levaig@hajdu.police.hu
deakg@hajdu.police.hu
kelemens@hajdu.police.hu
molnarf@hajdu.police.hu
galambost@hajdu.police.hu
lovkat@hajdu.police.hu
hajdumrfk@hajdu.police.hu
ugyelet.hevesmrfk@heves.police.hu
titkhevesmrfk@heves.police.hu
hevesmrfk@heves.police.hu
bunugyig.hevesmrfk@heves.police.hu
kovacser@heves.police.hu
ellenorzes@heves.police.hu
humszolg.hevesmrfk@heves.police.hu
kozlekedes.hevesmrfk@heves.police.hu
kozrend.hevesmrfk@heves.police.hu
igrend.hevesmrfk@heves.police.hu
hev.fou@mku.hu
kozlekedes@orfk.police.hu
kapuvarrk@gyor.police.hu
morrk@fejer.police.hu
KovacsF@fejer.police.hu
KoberK@fejer.police.hu
GyurisJ@fejer.police.hu
fejermrfk@fejer.police.hu
sarkad.rk@bekes.police.hu
bek.gyu@mku.hu
bek.fou@mku.hu
birosag@gyula.birosag.hu
szabolcsmrfk@szabolcs.police.hu
baloghba@szabolcs.police.hu
hudakz@szabolcs.police.hu
szeman.janos@szabolcs.police.hu
szomorp@szabolcs.police.hu
toroniczag@szabolcs.police.hu
gallj@szabolcs.police.hu
farkassz@khsz.police.hu
sza.fou@mku.hu
titkarsag@szabolcs.police.hu
szekesfehervarrk@fejer.police.hu
KovacsZs@fejer.police.hu
Horvath_Zoltan@fejer.police.hu
SzemanS@fejer.police.hu
VeiglP@fejer.police.hu
SchekkG@fejer.police.hu
Szalaizo@fejer.police.hu
Angyal_Gabor@fejer.police.hu
BurjanI@fejer.police.hu
Kristofr@fejer.police.hu
szolnokrk@jasz.police.hu
Szabo.Zoltan@jasz.police.hu
furjj@jasz.police.hu
Nagy.Attila@jasz.police.hu
SzaboLasz@jasz.police.hu
jencsikj@jasz.police.hu
SzaboBernadett@jasz.police.hu
matyas.eva@jasz.police.hu
Kovacs.Istvan@jasz.police.hu
juhasztibor@jasz.police.hu
jaszmrfk@jasz.police.hu
mosonmagyarovarrk@gyor.police.hu
gyorrk@gyor.police.hu
bek.fou@mklu.hu
csornark@gyor.police.hu
veghl@tolna.police.hu
stroblj@tolna.police.hu
meszolyl@tolna.police.hu
gyulahrk@bekes.police.hu
kecskemetrk@bacs.police.hu
kecskemetkapitany@bacs.police.hu
kecskemetbunugy@bacs.police.hu
kecskemetkozrend@bacs.police.hu
hivatal.kecskemetrk@bacs.police.hu
lajosmizse@bacs.police.hu
bac.kecs@mku.hu
sopronrk@gyor.police.hu
siofokrk@somogy.police.hu
siofokrk@somogy.polie.hu
somogymrfk@somogy.police.hu
gyula.rk@bekes.police.hu
KolyszaZ@bekes.police.hu
TotkaB@bekes.police.hu
ZsoriA@bekes.police.hu
Szlovakz@bekes.police.hu
VacziS@bekes.police.hu
MarkK@bekes.police.hu
lokoshazahrk@bekes.police.hu
szeghalom.rk@bekes.police.hu
SzalaiZ@bekes.police.hu
PikoT@bekes.police.hu
CzeglediL@bekes.police.hu
SzaboLaj@bekes.police.hu
KomroczkiE@bekes.police.hu
birosag@szeghalom.birosag.hu
BacsbokodHRK@bacs.police.hu
GyorkosB@somogy.police.hu
TauszT@somogy.police.hu
HorvathZolt@somogy.police.hu
KecskemetiG@somogy.police.hu
PaksiK@somogy.police.hu
SzakacsJozsef@somogy.police.hu
HorvathZita@somogy.police.hu
barcsrk@somogy.police.hu
02rk@budapest.police.hu
somoskoiE@budapest.police.hu
21rk@budapest.police.hu
balatonivizirendeszetirk@somogy.police.hu
horvathla@somogy.police.hu
nagyjeno@somogy.police.hu
nanszak.gyorgy@somogy.police.hu
verbi@somogy.police.hu
lengyelt@somogy.police.hu
somogytitk@somogy.police.hu
edelenyrk@borsod.police.hu
soltesza@borsod.police.hu
kaczvinszkin@borsod.police.hu
mullerro@borsod.police.hu
bakojo@borsod.police.hu
rencsiz@borsod.police.hu
borsodmrfk@borsod.police.hu
krammergyorgy@budapest.police.hu
morvaia@budapest.police.hu
GyebnarPL@budapest.police.hu
juhaszne@budapest.police.hu
dobosnee@budapest.police.hu
01rk@budapest.police.hu
ugyelet.hercegszantohrk@bacs.police.hu
oroshaza.rk@bekes.police.hu
czecher.peter@bekes.police.hu
vargazj@bekes.police.hu
kenezi@bekes.police.hu
dunaij@bekes.police.hu
balazsma@bekes.police.hu
bogyom@bekes.police.hu
birosag@oroshaza.birosag.hu
08rk@budapest.police.hu
molnargabor57@budapest.police.hu
hegedusl@budapest.police.hu
kerekb@budapest.police.hu
kovacstibor@budapest.police.hu
faragos@budapest.police.hu
megyerie@budapest.police.hu
bajszanett@budapest.police.hu
levaie@budapest.police.hu
encsrk@borsod.police.hu
antalIstvan@borsod.police.hu
szantor@borsod.police.hu
jonal@borsod.police.hu
lehoczkiz@borsod.police.hu
adorjanr@borsod.police.hu
kohanyne@borsod.police.hu
pocsaine@borsod.police.hu
bunugyig.fejermrfk@fejer.police.hu
kozbig.fejermrfk@fejer.police.hu
gazdig.fejermrfk@fejer.police.hu
humszolg.fejermrfk@fejer.police.hu
fej.fou@mku.hu
berettyork@hajdu.police.hu
tothf@hajdu.police.hu
vadaszi@hajdu.police.hu
baradacsp@hajdu.police.hu
megyeris@hajdu.police.hu
KovacsZsZ@hajdu.police.hu
erdeif@hajdu.police.hu
gorbedia@hajdu.police.hu
blahot@hajdu.police.hu
patyanr@hajdu.police.hu
arye@hajdu.police.hu
mezeii@hajdu.police.hu
hajzerta@hajdu.police.hu
szaboi@hajdu.police.hu
nagyj@hajdu.police.hu
mihalyil@hajdu.police.hu
feketene@hajdu.police.hu
meszarosb@hajdu.police.hu
szucsl11@hajdu.police.hu
samikata@hajdu.police.hu
petozolt@hajdu.police.hu
tollasv@hajdu.police.hu
mesztibor@hajdu.police.hu
ugyelet.egerrk@heves.police.hu
eger@mku.hu
rk.fuzesabony@heves.police.hu
kovacsj@heves.police.hu
muranyi@heves.police.hu
EotvosS@heves.police.hu
fuzesabony@mku.hu
rk.gyongyos@heves.police.hu
baloght@heves.police.hu
szilagyi@heves.police.hu
szucsf@heves.police.hu
marsizol@heves.police.hu
luzsii@heves.police.hu
szabot@heves.police.hu
birosag@gyongyos.birosag.hu
hatvanrk@heves.police.hu
krebangy@heves.police.hu
eckgaborne@heves.police.hu
birosag@hatvan.birosag.hu
hatvan@mku.hu
jaszberenyrk@jasz.police.hu
karcagrk@jasz.police.hu
telekiz@jasz.police.hu
lingr@jasz.police.hu
szendreik@jasz.police.hu
forodm@jasz.police.hu
varadim@jasz.police.hu
borokt@jasz.police.hu
tokail@jasz.police.hu
fenyvesr@jasz.police.hu
kazincbarcikark@borsod.police.hu
toldi@borsod.police.hu
tundik@borsod.police.hu
sallai@borsod.police.hu
czipczer@borsod.police.hu
MatyiI@borsod.police.hu
kopunecne@borsod.police.hu
SzternaiJT@borsod.police.hu
takacsvd@borsod.police.hu
BacsikS@borsod.police.hu
kiszomborhrk@csongrad.police.hu
ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu
komlork@baranya.police.hu
vaczii@baranya.police.hu
vivoda@baranya.police.hu
bekej@baranya.police.hu
havasie@baranya.police.hu
vase@baranya.police.hu
horvatha@baranya.police.hu
nemethsz@baranya.police.hu
csirkecs@baranya.police.hu
sarosdip@baranya.police.hu
ugyelet.baranyamrfk@baranya.police.hu
ugyelet.dunakeszirk@pest.police.hu
tothc@pest.police.hu
adamb@pest.police.hu
berkics@pest.police.hu
pestmrfk@pest.police.hu
dabasrk@pest.police.hu
kocsisi@pest.police.hu
bartusz@pest.police.hu
SzaboLaszl@pest.police.hu
BekesiAttila@pest.police.hu
FeketeFe@pest.police.hu
gombarLa@pest.police.hu
varadimaria@pest.police.hu
tiszaivizirk@jasz.police.hu
BusiL@jasz.police
KurdicsZ@jasz.police.hu
BenedekJ@jasz.police.hu
HorvathR@jasz.police.hu
Olenyik@jasz.police.hu
PerjesiB@jasz.police.hu
Gezarta@jasz.police
CsurP@jasz.police.hu
Illesge@jasz.police
IllesGe@jasz.police.hu
dunaujvarosrk@fejer.police.hu
NagyZoltan@fejer.police.hu
TorkolyL@fejer.police.hu
GyongyosiL@fejer.police.hu
nemeth_miklos@fejer.police.hu
Kuti_Attila@fejer.police.hu
HegedusN@fejer.police.hu
MakA@fejer.police.hu
Hegeduse@fejer.police.hu
szoboszlait@veszprem.police.hu
LorandG@veszprem.police.hu
SuvegesR@veszprem.police.hu
titk.veszpremmrfk@veszprem.police.hu
bacsalmashrk@bacs.police.hu
schutzi@bacs.police.hu
illesatt@bacs.police.hu
marianna@bacs.police.hu
Balassagyarmatrk@nograd.police.hu
CsikCs@nograd.police.hu
fabianb@nograd.police.hu
ValyineTM@nograd.police.hu
nogradmrfk@nograd.police.hu
bgy.vu@mku.hu
balassagyarmatrk@nograd.police.hu
ugyelet.balatonalmadirk@veszprem.police.hu
szabojanos@veszprem.police.hu
KovacsZoltan@veszprem.police.hu
pappcs@veszprem.police.hu
ugyelet.balatonfuredrk@veszprem.police.hu
barabas_hrk@szabolcs.police.hu
deakferenc@szabolcs.police.hu
TothZolta@szabolcs.police.hu
fellegin@baranya.police.hu
rendig.baranyamrfk@baranya.police.hu
gazdig.baranyamrfk@baranya.police.hu
hatrendszolg.baranyamrfk@baranya.police.hu
igro.baranyamrfk@baranya.police.hu
kozlo.baranyamrfk@baranya.police.hu
sajto.baranyamrfk@baranya.police.hu
ellszolg.baranyamrfk@baranya.police.hu
hivatal.baranyamrfk@baranya.police.hu
heresznyeiz@baranya.police.hu
vereckei@borsod.police.hu
mecser@borsod.police.hu
kovacsb@borsod.police.hu
ruszkaij@borsod.police.hu
vargas@borsod.police.hu
mecseij@borsod.police.hu
pitkol@borsod.police.hu
kucsinkat@borsod.police.hu
sajto.borsodmrfk@borsod.police.hu
duberi@borsod.police.hu
tarl@borsod.police.hu
ellenorzes@borsod.police.hu
vizsolyics@borsod.police.hu
vanczakz@borsod.police.hu
beregsurany_hrk@szabolcs.police.hu
PusztaiT@szabolcs.police.hu
KarolyiB@szabolcs.police.hu
petersa@hajdu.police.hu
haszonb@hajdu.police.hu
szabolas@hajdu.police.hu
bonyhadrk@tolna.police.hu
marcseks@tolna.police.hu
neszj@tolna.police.hu
dudasz@tolna.police.hu
bszki@orfk.police.hu
smajdagy@orfk.police.hu
lontai@orfk.police.hu
buigh.bszki@orfk.police.hu
sivak.emoke@orfk.police.hu
hachbolda@orfk.police.hu
human.bszki@orfk.police.hu
bszki.mto@orfk.police.hu
bszkisegedhivatal@orfk.police.hu
daktiloszkopia.bszki@orfk.police.hu
judit.sandor@orfk.police.hu
hemogenetika@orfk.police.hu
kriminalisztika.bszki@orfk.police.hu
druglab1@orfk.police.hu
orvosszak.bszki@orfk.police.hu
kto.bszki@orfk.police.hu
szakfel.bszki@orfk.police.hu
pko.bszki@orfk.police.hu
ugyfelszolgalat@bm.gov.hu
info@mku.hu
lakossag@im.gov.hu
miszk@miszk.hu
ugyfelszolgalat@naih.hu
nbf@nbf.hu
info@neih.gov.hu
budaorsrk@pest.police.hu
GaluskaL@pest.police.hu
OroszJ@pest.police.hu
TiszavolgyiM@pest.police.hu
Kaldibal@pest.police.hu
GULYAS@pest.police.hu
Brunnerev@pest.police.hu
Braczkog@pest.police.hu
KoczkaGa@pest.police.hu
ugyelet.balmazujvarosrk@hajdu.police.hu
bereczj@hajdu.police.hu
szilagy_@hajdu.police.hu
vasarip@hajdu.police.hu
lakatossa@hajdu.police.hu
bacsmegi@hajdu.police.hu
pocsib@hajdu.police.hu
RaczAttila@hajdu.police.hu
FarkasLac@hajdu.police.hu
cegledrk@pest.police.hu
torokcs@pest.police.hu
AmanAnd@pest.police.hu
KaraszCE@pest.police.hu
BoriZ@pest.police.hu
NagyLaszlo51@pest.police.hu
SzokeM@pest.police.hu
celldomolkrk@vas.police.hu
Csenger_HRK@szabolcs.police.hu
BarnaJ@szabolcs.police.hu
CsuporZ@szabolcs.police.hu
LukacsJ@csongrad.police.hu
Radi.Norbert@csongrad.police.hu
GulyasZs@csongrad.police.hu
PappKaroly@csongrad.police.hu
GachalyiB@csongrad.police.hu
VargaMi@csongrad.police.hu
Veprik.Zita@csongrad.police.hu
www.orfktitkarsag@orfk.police.hu
hivatal.csongradmrfk@csongrad.police.hu
konczj@csongrad.police.hu
hajdus@csongrad.police.hu
jaksai@csongrad.police.hu
gachalyib@csongrad.police.hu
ugyelet.debrecenrk@hajdu.police.hu
dr.uzonyi.attila@hajdu.police.hu
IllesZol@hajdu.police.hu
CsermelyL@hajdu.police.hu
Mosolygo@hajdu.police.hu
TothTibor@hajdu.police.hu
SzaboP@hajdu.police.hu
KissKati@hajdu.police.hu
titk.hajdumrfk@hajdu.police.hu
dorogrk@komarom.police.hu
krasulaj@komarom.police.hu
malnasz@komarom.police.hu
matuzd@komarom.police.hu
gaalgyoz@komarom.police.hu
komarommrfk@komarom.police.hu
erdrk@pest.police.hu
pinterl@pest.police.hu
baluhaneti@pest.police.hu
szilagyini@pest.police.hu
csaszar@pest.police.hu
nogula@pest.police.hu
kurtiI@pest.police.hu
bogardigy@pest.police.hu
grundaT@pest.police.hu
batyil@pest.police.hu
somodiS@pest.police.hu
pasztorh@pest.police.hu
pmrfk@pest.police.hu
esztergomrk@komarom.police.hu
debreczenii@komarom.police.hu
hernadib@komarom.police.hu
deszpothg@komarom.police.hu
spirkoa@komarom.police.hu
steklert@komarom.police.hu
boroshazine@komarom.police.hu
schummelzs@komarom.police.hu
EsztergomiVarosiUgyeszseg@mku.hu
fehergyarmar_rk@szabolcs.police.hu
takacszsolt@szabolcs.police.hu
geret@szabolcs.police.hu
locseyg@szabolcs.police.hu
fonyodrk@somogy.police.hu
ugyelet.hajduszoboszlork@hajdu.police.hu
galis@hajdu.police.hu
sinkovic@hajdu.police.hu
papplajos@hajdu.police.hu
horgosia@hajdu.police.hu
fehergy@hajdu.police.hu
nagytibor@hajdu.police.hu
csikigt@hajdu.police.hu
diossz@hajdu.police.hu
GulyasJ@heves.police.hu
MegyeriI@heves.police.hu
MezeiZs@heves.police.hu
ferenczzo@heves.police.hu
RezP@heves.police.hu
hajduhadhazrk@hajdu.police.hu
titkhajdumrfk@hajdu.police.hu
ugyelet.hodmezovasarhelyrk@csongrad.police.hu
harkaii@csongrad.police.hu
szitaszo@csongrad.police.hu
szabozsolt@csongrad.police.hu
torzsaen@csongrad.police.hu
galantaizo@csongrad.police.hu
szekelyz@csongrad.police.hu
jonasimre@csongrad.police.hu
birosag@hmvhely.birosag.hu
birosag@szeged.birosag.hu
szeged@mku.hu
kalocsark@bacs.police.hu
bac.kal@mku.hu
kaposvarrk@somogy.police.hu
kisberrk@komarom.police.hu
szalayp@komarom.police.hu
delbone@komarom.police.hu
czirokattila@komarom.police.hu
komarom@mku.hu
ugyelet.kiskorosrk@bacs.police.hu
kiskoros@mku.hu
kiskunhalasrk@bacs.police.hu
bac.kmi@mku.hu
sejbengy@csongrad.police.hu
minyot@csongrad.police.hu
muharik@csongrad.police.hu
banfife@csongrad.police.hu
jooe@csongrad.police.hu
csongradmrfk@csongrad.police.hu
szik.kisvarda.rk@szabolcs.police.hu
barnaisandor@szabolcs.police.hu
gyarmatij@szabolcs.police.hu
szakszonb@szabolcs.police.hu
baloghfe@szabolcs.police.hu
vargafe@szabolcs.police.hu
labancza@szabolcs.police.hu
lipcsakvezs@szabolcs.police.hu
karasziz@szabolcs.police.hu
kiskunfelegyhazark@bacs.police.hu
pataks@bacs.police.hu
mahlajr@bacs.police.hu
goldpergelm@bacs.police.hu
SeresAnita@bacs.police.hu
MagyarAttila@bacs.police.hu
TothRo@bacs.police.hu
csordasj@bacs.police.hu
KarsaiI@bacs.police.hu
antali@bacs.police.hu
bac.kkf@mku.hu
kolcse_hrk@szabolcs.police.hu
GereZ@szabolcs.police.hu
PappAn@szabolcs.police.hu
fokap@komarom.police.hu
buig.komarommrfk@komarom.police.hu
rendig.komarommrfk@komarom.police.hu
gazdig@komarom.police.hu
vaczulaj@komarom.police.hu
kko@komarom.police.hu
igrendo.komarommrfk@komarom.police.hu
kozlo@komarom.police.hu
takacsj@komarom.police.hu
bto@komarom.police.hu
hiv@komarom.police.hu
ell.komarommrfk@komarom.police.hu
human@komarom.police.hu
orfk@orfk.police.hu
kom.fou@mku.hu
komaromrk@komarom.police.hu
BolehradskyS@komarom.police.hu
VaczulaZ@komarom.police.hu
AnghelyiL@komarom.police.hu
kormendrk@vas.police.hu
kormend@mku.hu
koszegrk@vas.police.hu
kunszentmiklosrk@bacs.police.hu
lentirk@zala.police.hu
VajdaG@zala.police.hu
SiklosiE@zala.police.hu
KoronczM@zala.police.hu
letaverteshrkugyelet@hajdu.police.hu
BerdeL@hajdu.police.hu
KovacsGergo@hajdu.police.hu
marcalirk@somogy.police.hu
mateszalkark@szabolcs.police.hu
bakoso@szabolcs.police.hu
gyorik@szabolcs.police.hu
kovacsarpad@szabolcs.police.hu
lengyela@szabolcs.police.hu
bodos@szabolcs.police.hu
kadare@szabolcs.police.hu
benez@szabolcs.police.hu
murgulyl@szabolcs.police.hu
ardaia@szabolcs.police.hu
monorrk@pest.police.hu
BaarPa@pest.police.hu
kissg@pest.police.hu
sallain@pest.police.hu
szarazr@pest.police.hu
baloghj@pest.police.hu
kiszelcs@pest.police.hu
bajib@pest.police.hu
kormondib@pest.police.hu
kerepeszkif@pest.police.hu
balatonj@pest.police.hu
pallagan@pest.police.hu
iroda@prevenciosportal.hu
urbanz@jasz.police.hu
toth.andras@jasz.police.hu
vargajo@jasz.police.hu
szitarf@jasz.police.hu
Sas.Ferenc@jasz.police.hu
Teglas.Zoltan@jasz.police.hu
SzaboIstvanne@jasz.police.hu
nagykatark@pest.police.hu
nagykorosrk@pest.police.hu
nagylakhrk@csongrad.police.hu
batorliget_hrk@szabolcs.police.hu
SimonkaA@szabolcs.police.hu
HajnalB@szabolcs.police.hu
HudakHS@szabolcs.police.hu
nyirbatorrk@szabolcs.police.hu
nagyistv@szabolcs.police.hu
kazsamerb@szabolcs.police.hu
gerea@szabolcs.police.hu
makranczic@szabolcs.police.hu
gegenyj@szabolcs.police.hu
postak@szabolcs.police.hu
dragarf@szabolcs.police.hu
ladikj@szabolcs.police.hu
vargaz@szabolcs.police.hu
sveczg@szabolcs.police.hu
dobost@szabolcs.police.hu
furia@szabolcs.police.hu
kavaleczz@szabolcs.police.hu
knopfj@szabolcs.police.hu
fandras@szabolcs.police.hu
illesla@szabolcs.police.hu
ferencrob@szabolcs.police.hu
ujfalus@szabolcs.police.hu
illesg@szabolcs.police.hu
illest@szabolcs.police.hu
morvais@szabolcs.police.hu
prekupz@szabolcs.police.hu
pappsa@szabolcs.police.hu
estefanl@szabolcs.police.hu
huszar@szabolcs.police.hu
szucsi@szabolcs.police.hu
nemetg@szabolcs.police.hu
feherja@szabolcs.police.hu
fabiana@szabolcs.police.hu
csegenyszilvia@szabolcs.police.hu
oroszlanyrk@komarom.police.hu
madarics@komarom.police.hu
ganicsj@komarom.police.hu
eckp@komarom.police.hu
hrubyo@komarom.police.hu
vargasz@komarom.police.hu
birosag@tbanya.birosag.hu
kutii@tolna.police.hu
JooE@tolna.police.hu
HermanG@tolna.police.hu
SchutzJ@tolna.police.hu
szappanc@veszprem.police.hu
vargab@veszprem.police.hu
nakos@veszprem.police.hu
sipose@veszprem.police.hu
bauert@veszprem.police.hu
bartag@veszprem.police.hu
ustj@veszprem.police.hu
ugyelet.papark@veszprem.police.hu
nagyzoltan@veszprem.police.hu
horvathlajos@pest.police.hu
dr.fekete.csaba@pest.police.hu
NemethGyu@pest.police.hu
gombara@pest.police.hu
pintergab@pest.police.hu
ugyelet_puspokladanyrk@hajdu.police.hu
AranyiI@hajdu.police.hu
FerenczF@hajdu.police.hu
Majoros@hajdu.police.hu
OlahP@hajdu.police.hu
Csibib@hajdu.police.hu
Balazspa@hajdu.police.hu
GyorfiGyula@hajdu.police.hu
KovacsRobi@hajdu.police.hu
FerenczZ@hajdu.police.hu
SzaboCs@hajdu.police.hu
szabo83@hajdu.police.hu
rri@rri.police.hu
rendszolg.rri@rri.police.hu
bunszolg.rri@rri.police.hu
altigh@rri.police.hu
gazdig@rri.police.hu
strausszs@rri.police.hu
hatrendo@rri.police.hu
utasbiztonsagio@rri.police.hu
idrendo@rri.police.hu
rri_orzottszall@rri.police.hu
ugyelet@rri.police.hu
legvedo@rri.police.hu
hivatal.rri@rri.police.hu
humansz@rri.police.hu
ellenor.rri@rri.police.hu
sarbogardrk@fejer.police.hu
BudavariA@fejer.police.hu
BorosZ@fejer.police.hu
BognarE@fejer.police.hu
sarvarrk@vas.police.hu
birosag@sarvar.birosag.hu
PungorJ@somogy.police.hu
SzijartoIs@somogy.police.hu
FabcicneO@somogy.police.hu
LakatosZ@somogy.police.hu
KissFer@somogy.police.hu
BalaskoA@somogy.police.hu
PalfiJ@somogy.police.hu
TothTa@somogy.police.hu
KiralyR@somogy.police.hu
Molnar@somogy.police.hu
LeposaP@somogy.police.hu
Horvathla@somogy.police.hu
hatidrendo.somogymrfk@somogy.police.hu
salgotarjanrk@nograd.police.hu
PonyiB@nograd.police.hu
Bakosn@nograd.police.hu
Bertasz@nograd.police.hu
PinterZ@nograd.police.hu
SzakacsS@nograd.police.hu
TatraiZs@nograd.police.hu
Nogradmrfk@nograd.police.hu
salyu@mku.hu
bgyvu@mku.hu
szarvas.rk@bekes.police.hu
oltyan.sandor@bekes.police.hu
LosI@bekes.police.hu
ParasztA@bekes.police.hu
NagyMar@bekes.police.hu
hivatal.szegedhrk@csongrad.police.hu
ReveszSzabolcs@csongrad.police.hu
BaukoL@csongrad.police.hu
LabanczB@csongrad.police.hu
Szollosiz@csongrad.police.hu
ugyelet.szegedrk@csongrad.police.hu
zelity.laszlo@csongrad.police.hu
lazar.szvetozar@csongrad.police.hu
geczinebg@csongrad.police.hu
dr.bela.eva@csongrad.police.hu
becsiat@csongrad.police.hu
viragnen@csongrad.police.hu
viraghj@csongrad.police.hu
KollarK@csongrad.police.hu
fulopm@csongrad.police.hu
bakaik@csongrad.police.hu
koles.attila@csongrad.police.hu
szentendrerk@pest.police.hu
baloghi@csongrad.police.hu
TyityanL@csongrad.police.hu
szerencsrk@borsod.police.hu
keresztes@borsod.police.hu
gorcsosl@borsod.police.hu
hevele@borsod.police.hu
gaszpert@borsod.police.hu
varadiot@borsod.police.hu
baloghandras@borsod.police.hu
bodnarzs@borsod.police.hu
nagycsaba@borsod.police.hu
weiszn@borsod.police.hu
szigetszentmiklosrk@pest.police.hu
csiplern@pest.police.hu
KassabM@pest.police.hu
MolnarSzi@pest.police.hu
NemethIs@pest.police.hu
RuszG@pest.police.hu
VorosJ@pest.police.hu
Poloskeia@pest.police.hu
szigetvarrk@baranya.police.hu
krisztcs@baranya.police.hu
pankaszl@baranya.police.hu
kuneczi@baranya.police.hu
gelencsersz@baranya.police.hu
pannia@baranya.police.hu
braunsteinm@baranya.police.hu
vargazs@baranya.police.hu
szombathelyrk@vas.police.hu
gulyasf@vas.police.hu
BaloghGa@vas.police.hu
TothMo@vas.police.hu
PinterL@vas.police.hu
GazdagZs@vas.police.hu
KasparikZs@vas.police.hu
NemethKal@vas.police.hu
TimaP@vas.police.hu
KelemenG@vas.police.hu
PadosZ@vas.police.hu
VerasztoI@vas.police.hu
BercseL@vas.police.hu
OttoP@vas.police.hu
Molnarne@vas.police.hu
VargaKr@vas.police.hu
GerolyA@vas.police.hu
NikaN@vas.police.hu
vasmrfk@vas.police.hu
szombathely@mku.hu
birosag@vas-birosag.hu
tamasirk@tolna.police.hu
bognars@tolna.police.hu
pasztora@tolna.police.hu
izsakl@tolna.police.hu
tothn@tolna.police.hu
pirosn@tolna.police.hu
mikolyt@tolna.police.hu
ignacza@tolna.police.hu
titk.tolnamrfk@tolna.police.hu
rauszi@veszprem.police.hu
koleszarz@veszprem.police.hu
szoboszlayned@veszprem.police.hu
ungorsandor@veszprem.police.hu
horvathjozseftapolca@veszprem.police.hu
kissja@veszprem.police.hu
szekelynel@veszprem.police.hu
makkosr@veszprem.police.hu
tatabanyark@komarom.police.hu
Forraizs@komarom.police.hu
kodajl@komarom.police.hu
LajerS@komarom.police.hu
anderlaz@komarom.police.hu
Herczegz@komarom.police.hu
hodosie@komarom.police.hu
Kaingy@komarom.police.hu
Balintg@komarom.police.hu
Fokap@komarom.police.hu
kom.fou@mk.hu
Tatabanyark@komarom.police.hu
tatark@komarom.police.hu
friedrichg@komarom.police.hu
riederr@komarom.police.hu
hufnagel.akos@komarom.police.hu
TataiVarosiUgyeszseg@mku.hu
tiszavasvari_rk@szabolcs.police.hu
paronaij@szabolcs.police.hu
pajercs@szabolcs.police.hu
vekonyi@szabolcs.police.hu
latorovszkyg@pest.police.hu
vecseil@pest.police.hu
HorvathImre@pest.police.hu
Szegvari@pest.police.hu
DemkoneZB@pest.police.hu
KissneT@pest.police.hu
ugyelet.varpalotark@veszprem.police.hu
CsanyiZ@veszprem.police.hu
Zekany@veszprem.police.hu
BatkiT@veszprem.police.hu
vasarosnamenyrk@szabolcs.police.hu
kapdosg@szabolcs.police.hu
farkaszso@szabolcs.police.hu
nagyg@szabolcs.police.hu
pandulap@szabolcs.police.hu
birogu@szabolcs.police.hu
szekelyzo@szabolcs.police.hu
nemethaf@szabolcs.police.hu
tothtiborvn@szabolcs.police.hu
csizmars@szabolcs.police.hu
tiborczj@vas.police.hu
tanczit@vas.police.hu
dedicsz@vas.police.hu
erhardtl@vas.police.hu
ellenorzes.vasmrfk@vas.police.hu
humszolg.vasmrfk@vas.police.hu
hivatal.vasmrfk@vas.police.hu
kozrend.vasmrfk@vas.police.hu
kozl.vasmrfk@vas.police.hu
igrend.vasmrfk@vas.police.hu
ugyelet.vasmrfk@vas.police.hu
vas.fou@mku.hu
birosag@szombathelyit.birosag.hu
kmb-szhely@vas-birosag.hu
birosag@kormend.birosag.hu
birosag@koszeg.birosag.hu
vasvarrk@vas.police.hu
hazib@vas.police.hu
maximl@vas.police.hu
bazsoe@vas.police.hu
kuponee@vas.police.hu
birosag@szhely.birosag.hu
veszpremrk@veszprem.police.hu
veszpremmrfk@veszprem.police.hu
CsernyiS@szabolcs.police.hu
zahony_rk@szabolcs.police.hu
HarmatiGI@szabolcs.police.hu
KonczSandor@szabolcs.police.hu
MagyariSz@szabolcs.police.hu
BaloghLajos@szabolcs.police.hu
GyongyosiBe@szabolcs.police.hu
SzogyenyiA@szabolcs.police.hu
VeresZo@szabolcs.police.hu
zalaegerszegrk@zala.police.hu
farkast@zala.police.hu
andorl@zala.police.hu
nemethlf@zala.police.hu
kissvi@zala.police.hu
benczel@zala.police.hu
soossz@zala.police.hu
bugyiknec@zala.police.hu
igrendo.zalaegerszegrk@zala.police.hu
SiposG@zala.police.hu
SashalmiZ@zala.police.hu
ProkJ@zala.police.hu
mester.sandor@zala.police.hu
KeskenyL@zala.police.hu
papocsia@zala.police.hu
Erossp@zala.police.hu
godollork@pest.police.hu
rackeverk@pest.police.hu
szekszardrk@tolna.police.hu
pilisig@tolna.police.hu
pakulark@tolna.police.hu
szabacsys@tolna.police.hu
molnarz@tolna.police.hu
truczas@tolna.police.hu
korcsmarp@tolna.police.hu
angyale@tolna.police.hu
hagat@tolna.police.hu
kunszentmartonrk@jasz.police.hu
palicza@csongrad.police.hu
Nadasdi.Tamas@csongrad.police.hu
KoczkasLa@csongrad.police.hu
NagySa@csongrad.police.hu
NeparaczkiL@csongrad.police.hu
KalaszZ@csongrad.police.hu
BohakH@csongrad.police.hu
mezokovesdrk@borsod.police.hu
szerencsia@borsod.police.hu
barbar@borsod.police.hu
vizizoli@borsod.police.hu
hornyaka@borsod.police.hu
vargajan@borsod.police.hu
hegezso@borsod.police.hu
fodoreniko@borsod.police.hu
gasparis@borsod.police.hu
szemani@borsod.police.hu
arkizsol@borsod.police.hu
mezoturrk@jasz.police.hu
KoosR@jasz.police.hu
mezokovacshaza.rk@bekes.police.hu
birosag@battonya.birosag.hu
ugyelet.torokszentmiklosrk@jasz.police.hu
Tothpdr@jasz.police.hu
Bokor-L@jasz.police.hu
KisJ@jasz.police.hu
szeleigabor@jasz.police.hu
NyesoP@jasz.police.hu
NemethneV@jasz.police.hu
SimonImre@jasz.police.hu
mohacsrk@baranya.police.hu
garamvarig@baranya.police.hu
magyarla@baranya.police.hu
gelencserz@baranya.police.hu
frischmanna@baranya.police.hu
bercesia@baranya.police.hu
gerencserf@baranya.police.hu
meszarosg@baranya.police.hu
matheg@baranya.police.hu
gergelyg@baranya.police.hu
nagyatadrk@somogy.police.hu
kovacsics@somogy.police.hu
JaklovicsV@somogy.police.hu
BaranyaiGa@somogy.police.hu
SzalaiJozsef@somogy.police.hu
Tothvera@somogy.police.hu
SzereczF@somogy.police.hu
FuiszG@somogy.police.hu
BekeM@somogy.police.hu
SovanyI@somogy.police.hu
panasz.orfk@orfk.police.hu
adatvedelem@orfk.police.hu
bufoigtitk@orfk.police.hu
rendfoig@orfk.police.hu
gazdfoig@orfk.police.hu
kr@kr.police.hu
balazslaszlo@orfk.police.hu
kincsesi@orfk.police.hu
oberlingj@orfk.police.hu
lakatosti@orfk.police.hu
sajtougyelet@police.hu
herczeg@orfk.police.hu
ellenorzes@orfk.police.hu
hivatal.orfk@orfk.police.hu
humszolg.orfk@orfk.police.hu
terjesztes@hetirevu.hu
birosag@fovarosit.birosag.hu
ugyfelszolgalat@nfm.gov.hu
kotegyanhrk@bekes.police.hu
bicskerk@fejer.police.hu
BalazsS@fejer.police.hu
SuszterT@fejer.police.hu
SimonC@fejer.police.hu
dunaivizrendeszetirk@budapest.police.hu
03rk@budapest.police.hu
04rk@budapest.police.hu
4_15_kerulet@mku.hu
ugyelet04rk@budapest.police.hu
09rk@budapest.police.hu
17rk@budapest.police.hu
CsikCS@nograd.police.hu
bela@nograd.police.hu
batonyterenyerk@nograd.police.hu
revesz@nograd.police.hu
nnagyg@nograd.police.hu
jagerr@nograd.police.hu
salvu@mku.hu
bekes.rk@bekes.police.hu
bek.bks@mku.hu
biharugrahrk@bekes.police.hu
HegedusAtt@bekes.police.hu
HorvathGergo2@bekes.police.hu
gardonyrk@fejer.police.hu
sagij@fejer.police.hu
szaboz@fejer.police.hu
ugyelet.hajdunanasrk@hajdu.police.hu
vinczeig@hajdu.police.hu
csoszkj@hajdu.police.hu
vidas@hajdu.police.hu
galm@hajdu.police.hu
seresan@hajdu.police.hu
szabonedobozie@hajdu.police.hu
monokiv@hajdu.police.hu
ugyelet.hajdunanas@hajdu.police.hu
nagykanizsark@zala.police.hu
BerkeL@zala.police.hu
FarsangB@zala.police.hu
Trencsen@zala.police.hu
KulikK@zala.police.hu
OparniczaE@zala.police.hu
SifterB@zala.police.hu
NagyneSB@zala.police.hu
Vitovszk@zala.police.hu
TothAr@zala.police.hu
nyirabranyhrk@hajdu.police.hu
szentesib@hajdu.police.hu
karacsat@hajdu.police.hu
ozdrk@borsod.police.hu
drvargal@borsod.police.hu
kocsisistvan@borsod.police.hu
orosztib@borsod.police.hu
raczt@borsod.police.hu
gatsika@borsod.police.hu
rajhoczkip@borsod.police.hu
PatakiN@borsod.police.hu
TothLC@borsod.police.hu
molnartoma@borsod.police.hu
ozd@mku.hu
retsagrk@nograd.police.hu
belovair@nograd.police.hu
kosiki@nograd.police.hu
valyil@nograd.police.hu
valyine@nograd.police.hu
vinczev@nograd.police.hu
karpatil@nograd.police.hu
hajdukh@nograd.police.hu
szecsenyrk@nograd.police.hu
LudvaiD@nograd.police.hu
TamasG@nograd.police.hu
Laczkone@nograd.police.hu
tiszaujvarosrk@borsod.police.hu
kalaposi@borsod.police.hu
porkolab@borsod.police.hu
siposjoz@borsod.police.hu
13rk@budapest.police.hu
14rk@budapest.police.hu
19rk@budapest.police.hu
PlankR@budapest.police.hu
marticsekj@budapest.police.hu
BihariS@budapest.police.hu
HorvathJone@budapest.police.hu
OlahneME@budapest.police.hu
10rk@budapest.police.hu
KiralyAg@budapest.police.hu
GyetvaiTibor@budapest.police.hu
Bartusz@budapest.police.hu
Deimv@budapest.police.hu
SchmidtM@budapest.police.hu
HanoGe@budapest.police.hu
18rk@budapest.police.hu
16rk@budapest.police.hu
22rk@budapest.police.hu
batoa@budapest.police.hu
07rk@budapest.police.hu
kisssz@budapest.police.hu
bihamij@budapest.police.hu
kasazl@budapest.police.hu
havasiv@budapest.police.hu
bodnar_eva@budapest.police.hu
feheri@budapest.police.hu
info@mklu.hu
pasztork@nograd.police.hu
vidao@nograd.police.hu
szucsb@nograd.police.hu
vagvolgy@nograd.police.hu
pasvu@mku.hu
pecsrk@baranya.police.hu
Korontosz@baranya.police.hu
Kalmanjoz@baranya.police.hu
IgrendOPecsRk@baranya.police.hu
BoroczK@baranya.police.hu
PaterA@baranya.police.hu
Pirosnei@baranya.police.hu
sarospatakrk@borsod.police.hu
Teglasi@borsod.police.hu
Solymosi@borsod.police.hu
BodnarZJ@borsod.police.hu
satoraljaujhelyrk@borsod.police.hu
dsupinr@borsod.police.hu
serac@borsod.police.hu
kantorc@borsod.police.hu
safranyo@borsod.police.hu
buzaz@borsod.police.hu
gaalk@borsod.police.hu
kecskesl@borsod.police.hu
siklosrk@baranya.police.hu
oleticsk@baranya.police.hu
konyhasl@baranya.police.hu
helli@baranya.police.hu
borcsokj@baranya.police.hu
beresi@baranya.police.hu
vedoa@baranya.police.hu
takatsyz@baranya.police.hu
horvathjanos5@baranya.police.hu
fenyvesia@baranya.police.hu
brachmannj@baranya.police.hu
tiszafuredrk@jasz.police.hu
soczol@tolna.police.hu
kovacsz@tolna.police.hu
molnarg@tolna.police.hu
taukerned@tolna.police.hu
igrendo.tmrfk@tolna.police.hu
megyeriz@tolna.police.hu
biroa@tolna.police.hu
bihariz@tolna.police.hu
05rk@budapest.police.hu
dr.Berar.Ivan@budapest.police.hu
SzigetiJ@budapest.police.hu
HruskaCs@budapest.police.hu
BotlikZs@budapest.police.hu
SeresM@budapest.police.hu
SzecsiT@budapest.police.hu
TakacsTib@budapest.police.hu
StefanikJ@budapest.police.hu
KobliM@budapest.police.hu
BakoI@budapest.police.hu
ErdeiI@budapest.police.hu
BaranyiG@budapest.police.hu
GalTibor@budapest.police.hu
MiklosD@budapest.police.hu
NagyJ@budapest.police.hu
CsakoneSA@budapest.police.hu
birosag@pkkb.birosag.hu