Főoldal Kik vagyunk? Események / futó tevékenységek Elérhetőség Belépés
Alapvetés
GYIK/FAQ
NOK-rendszer
Cikkeink
Osztható médiatár
Fogalomtár
Jogi- és egyéb eszközeink
Mit fogunk elérni?
Milyen lesz a jövő?
Trianon
ÖSSZEFOGÁS!
Dokumentumtár
Pólók logózva
Oltatlansági Igazolvány
Jogi háttér
Támogatás

Online gyülekező
Az 5G mobilhálózat mint fegyver a lakosság ellen


Kedves érdeklődők!

A Népszuverenitás Mozgalom határozott álláspontja az 5G mobilhálózatokkal kapcsolatosan a következő:

Az 5G hálózatok hatástanulmányai mind vásároltak, nem függetlenek és erősen megkérdőjelezhetőek.
A független laborok eredményei pedig ellentétben állnak a média és a hálózatok üzemeltetőinek nyilatkozataival.
Ráadásul szemmel láthatóan erőszakosan építik ki az egyre szélesedő tiltakozások ellenére ahelyett, hogy igazolnák azt, hogy ártalmatlan mind a környezetre, mint pedig az emberi szervezetre.
Az 5G hálózat hadászati (katonai) fejlesztés, elsősorban a modern fegyverek (drónok, elektromos autók és más járművel) koordinálására alkalmas és csak másodsorban kereskedelmi célú szolgáltatás!

(Kis kitérőként azt jegyezzük meg, hogy mára már bizonyított tény, hogy már a 4G hálózatok is egészségkárosító hatással bírnak, jelentősen megugrott a veük összefüggésbe hozható rákos megbetegedések száma, pedig a 4G jóval alacsonyabb frekvencián és jóval szűkebb frekvencia-tartományban üzemel.
Ráadásul a 4G hálózatok sávszélessége bőségesen elegendő - voltaképpen még sok is - a hétköznapi telefonos és multimédia alkalmazásokhoz, ami reálisak elvárható egy mobilhálózattól.)


Továbbá azt is valószínűsítjük, hogy a COVID-19 mint vírus és annak terjedése összefüggésben áll a vele teljesen párhuzamosan és ráadásul erőszakosan bevezetésre kerülő 5G rádiótelefon rendszerekkel, illetve azok működési mechanizmusával!
Ugyanis a gyakorlatban is megfigyelhető számos megmutatkozó összefüggésen túl tudományos elmélet bizonyította azt is, hogy még vírus sem kell egy fulladásos halál előidézéséhez, elegendő az 5G által használt frekvenciák közül a megfelelőnek a megfelelő dózisolása, de ugyanakkor szintén tudományos elmélet bizonyította azt is, hogy a megfelelő rádiófrekvenciák által gerjesztett mikro-rezonancia a sejteken belül képes úgy roncsolni a DNS-t, hogy abból olyan örökítőanyaggal rendelkező sérült szekvenciák keletkezzenek, amik képesek vírusként terjedni tovább. Tehát egyáltalán nem kizárható, hogy a megfelelő frekvencia megfelelő dózisolásával az emberi szervezetben belül létrejöjjenek miatta vírusok, akár maga a COVID-19 is.
Azt pedig minimumként leszögezhetjük, hogy mind az élő környezetre, mind az emberi szervezetre csak negatív hatással lehet, így nem erősíti, hanem gyengíti az immunrendszert, ami kedvez a vírusok terjedésének és elősegíti a megbetegedéseket is!

Álláspontunk a tudományos elméletek, és a józan paraszti ész segítségével lett kialakítva realista módon, minden egyéb már terjedőben levő elméletet, azok bizonyítékait vagy azok hiányát objektívan megvizsgálva, kiértékelve.

Az 5G-vel kapcsolatos részletes információk összegyűjtése és adatbázissá, tudásbázissá formálása még folyamatban van.

A PLandémiával kapcsolatos oldalunkon a COVID-19-ről bővebben olvashatnak.


Megoldási javaslatok:

Miben tudunk együttműködni mi, civilek, hogy ez a népnyúzás, vagy más néven az NWO (új világrend) visszaverhető legyen hazánkban?
Jelenleg 2 megoldási módszer is fut, aminek a vége ugyan az:
El kell indítani a Magyarországon működő súlyosan alkotmánysértő illegális diktatúra felszámolását, és ezzel az intézkedései is hatályukat veszítik.

Ehhez várhatólag el lehet jutni a Geri Tibor-féle jognyilatkozat aláírásával, és a Népszuverenitás Mozgalom a szükséges létszám eléréséig folyamatos online gyülekezésével is.
Kérjük, hogy mindkettőben vegyenek részt, mert nem csak a mi életünk múlik rajta, hanem az utánunk következő generációké is!

Szórólapok:
(Feltöltés alatt)


Az 5G-vel kapcsolatos pólók beszerzési lehetőségei

Néhány már elkészült minta: (Az "A" végződésű előre, míg a "B" végződésű hátulra javasolt.)
Eleje:
5G-001A

5G-002A

5G-003A

Hátulja:
5G-001B

5G-001B

5G-001B


Pólót szeretnék! (katt ide)